Goblin Slayer Animesinin Yeni Bir Bölümü Geliyor
Personel ve oyuncu kadrosu değişmeyecek.

AnimeJapan 2019 etkinliğinde Hakuhodo DY Müzik ve Resimler standı Cumartesi günü, Kumo Kagyuu ve Noboru Kannatsuki'nin Goblin Slayer light novel serisinin yeni bir bölüme uyarlanacağını duyurdu. Goblin Slayer: Goblin's Crown adlı bölüm, Japonya'da sinemalarda gösterime girecek. Personeller ve oyuncu kadrosu aynı olacak.

SB Creative fantezi roman serisini Şubat 2016'da GA Bunko baskısı altında yayınlamaya başladı. 10. cilt 14 Mart'ta çıktı. Kousuke Kurose, Mayıs 2016'da Big Gangan dergisinde mangayı başlattı ve Aralık ayında 6. derlenmiş cilt yayınlandı.

Image

White Fox, 2018 Sonbaharı'nda 12 bölümlük bir anime uyarlamasını üretti. Crunchyroll, animeyi altyazılı olarak yayınlarken, Funimation İngilizce dublajı yayınladı.

Yen Press, hem light novel, hem de manga uyarlamasını Mayıs 2016'da lisansladı ve 22 Ocak'ta altıncı light novel cildini, geçtiğimiz Kasım ayında manganın 4. cildini yayınladı. Şirket Goblin Slayer Gaiden: Year One (Goblin Slayer Side Story: Year One) ve Goblin Slayer: Brand New Day yan hikayelerini yayınlamaktadır.

Kaynak: MAL

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları