Gengoroh Tagame’nin My Brother's Husband Mangası Eisner Ödülü'nü Kazandı
2018 Will Eisner Çizgi Roman Endüstrisi Ödülleri (Will Eisner Comic Industry Awards) bu yılın kazananları ile ilgili Uluslararası Comic-Con ‘da açıklama yaptı.

Gengoroh Tagame’nin My Brother's Husband Mangası Eisner Ödülünü kazanırken Akira mangasının 35. yıl dönümü özel baskısı ise 2 ödül kazandı.

2018 Will Eisner Çizgi Roman Endüstrisi Ödülleri (Will Eisner Comic Industry Awards) bu yılın kazananlarını Uluslararası Comic-Con ‘da açıkladı. Salı günü San Diego’da Gengoroh Tagame’nin My Brother's Husband mangası bu yılın Amerika’nın En İyi Uluslarası Apatasyonu-Asya Ödülü'nü kazandı.

Image

Manga; Jiro Taniguchi’nin Furari, Satoru Noda’nın Golden Kamuy , Moto Hagio’nun Otherworld Barbara ve Junji İto’nun Silver: Junji İto Selected Stories ile rekabet etmekteydi.

Katsuhiro Otomo’nun Akira mangasının Kodansha Comics’in 35. yıl dönümü özel baskısı En İyi Arşiv Koleksİyonu/Projesi-Çizgi Roman ve En İyi Yayın Tasarımı Ödülü'nü kazandı. Haruko Hashimoto, Ajani Oloye ve Lauren Scanlan ciltli kutu setinin tamamını düzenledi ve Phil Balsman, Akira Saito(Veia), Norma Editorial ve MASH•ROOM da tasarımları sağladı.

Merhum Jiro Taniguchi, Furari ve Louis Vuitton Travel Guide eserleri kapsamında En İyi Yazar/Çizer ödülüne aday gösterildi. Emil Ferris, My Favorite Thing is Monters eseriyle ödülü kazandı.

Robert Kondo veice Tsutsumi'nin The Dam Keeper Gençler İçin En İyi Yayın (13-17 yaş arası) Ödülü'ne aday gösterilmiş ancak ödülü Marjorie Liu ve Sana Takeda’nın Monsters (Canavarlar) kazanmıştır.

Dark Horse Comics’in yayınladığı, Zack Davisson tarafından çevirilmiş Gou Tanabe’nin H.P Lovecraft’s. The Hound and Other Stories Başka Bir Dalda En İyi Adaptasyon ödülüne aday gösterildi ancak Octavia Butler’ın Kindred isimli romanından uyarlamaları Damian Duffy ve John Jennings ödülü kazandı. 

Geçen sene yapılan etkinlikte hiçbir manga ödül alamamıştı.

kaynak: ann

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları