Funimation Re:Zero Animesinin Home Video Formatında Yayınlayacağını Açıkladı
Serinin ilk bölümü bu yaz satışa çıkıyor.

FUNimation Entertainment Katsucon’da cumartesi günü Re:ZERO -Starting Life in Another World- serisinin ilk bölümüne ait Home Video farmatının bu yaz yayınlanacağını açıkladı.

25 bölümlük anime serisinin galası Nisan 2016’da yapılmıştı. Crunchyroll seriyi Japonya'da gösterilmiş şekilde yayınlamıştı. Crunchyroll ayrıca Re:Zero ~Starting Break Time From Zero~ ve  Re:PETIT~Starting Life in Another World from PETIT~ kısa anime spinoff serilerinide yayınlamıştı. Animenin kadrosu ise aynı yılın Eylül ayında açıklanmıştı.

Re:Zero

Anime uyarlaması yazarlığını Tappei Nagatsuki, illüstrasyonunu Shinichirou Otsuka’nun yaptığı RE:Zero Light Novel serisinden yapılmıştı. Nagatsuki serinin yayınını Shōsetsuka ni Narō internet sitesinde 2012 yılında yapmış ve Kadokawa baskılı cildini yayınlamıştı. Yen Press İngilizce olarak baskısını, Daichi Matsuse’nin seriye ait manga uyarlamasını ayrıca da Re:Zero Ex spinoff light novel’ınıda yayınladı.

Hikaye sıradan bir lise öğrencisi olan Subaru Natsuki’nin alternatif bir dünyada kayboluşu ve ardından gümüş saçlı bir güzel kız tarafından kurtarılması ile başlar. İyiliğinin karşılığını ödemek için yanında bulunmak ister fakat kızın kaderi Subaru’nun tahmin edebileceğinden daha ağırdır. Düşmanlar teker teker saldırmaya başlarlar ve hepsi birden ölür. Ölümden geri dönmesine neden olan bir gücü olduğu ortaya çıkar ve alternatif dünyaya geldi ilk ana geri döner. Ancak olayları hatırlayabilen bir tek kendisidir.

Kaynak: ANN

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları