Fruits Basket Animesinin 2. Sezon Tanıtım Videosu Yayınlandı
2020 yılında yayınlanacak olan animenin tanıtım videosu; yeni sezonda Yuki, Tohru ve diğerlerini bekleyen olaylar hakkında ipucu veriyor.

Natsuki Takaya'nın Fruits Basket mangasından uyarlanan animenin 2. sezonu için düzenlenen özel bir etkinlik sırasında yeni sezonu tanıtan bir video görücüye çıktı.

Video Yuki'nin, Sohma ailesinin laneti ile uğraşmaya hazırlandığını gösteriyor ve Tohru'ya değerli şapkasını veren çocuğu tanıtıyor. Yeni sezonda; Kakeru Manabe'yi Takuya Eguchi ve  Machi Kuraki'yi ise Ai Kakuma seslendirecek.

25 bölümden oluşan ilk sezon 5 Nisan 2019'da yayınlanmaya başlanmıştı.  Funimation ve Crunchyroll tarafından yayınlanan animenin hikayesi ise şöyle;

Bir aile trajedisinden sonra hayatı alt üst olan cesur liseli kızımız Tohru, hayatının iplerini eline alır ve harekete geçer...bir çadırın içine taşınır! Fakat ne yazık ki yeni evi gizemli Sohma klanı'na ait özel arazinin içindedir ve küçük girişiminin açığa çıkması pek uzun sürmemiştir. Neyse ki Sohma ailesi onu yanlarına alır fakat bu ailenin akıl almaz bir gizemi vardır - onlara karşı cinsten biri dokunduğunda Çin burcu hayvanlarına dönüşmektedirler!

Mangaka Takaya'nın isteği doğrultusunda, yeni sezonda oyuncu ve prodüksiyon ekibi değişen anime ayrıca 2001 yılında yayınlanan versiyonundan da farklı olarak manganın tüm bölümlerini kapsayacak.

Yoshihide Ibata (Pikaia!, FLCL Progressive) TMS Entertainment'da ilk sezonunun yönetmenliğini üstlenmişti. Taku Kishimoto (Silver Spoon, Haikyu!, 91 Days, Hanebad!) senarist ve Masaru Shindō (Macross Delta, My Teen Romantic Comedy SNAFU) karakter tasarımcısı olarak karşımıza çıkmıştı. Takaya ise serinin ana yöneticisi olarak görev almıştı.

Kaynak : ANN

I'm just a soul whose intentions are good..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları