Farewell, My Dear Cramer Animesi İçin Tanıtım Videosu Yayınlandı
Naoshi Arakawa'nın Farewell, My Dear Cramer (Sayonara Watashi no Cramer) adlı mangasının anime uyarlaması için Cuma günü resmi web sitesi bir tanıtım videosu ve görsel yayınladı.

Görsel, animenin geçtiği iki zaman dilimi; ortaokulun ikinci yılını (soldaki) ve lisenin ilk yılını (sağdaki) göstermektedir.


Proje, anime filmi uyarlamasının yanında ayrıca bir TV anime uyarlamasına da sahip olacak ve ikisi de Nisan 2021'de Japonya'da gösterime girecektir.

Filmin adı Eiga Sayonara Watashi no Cramer First Touch olarak belirlenmiş ve film Arakawa'nın Nozomi'nin ortaokul yıllarını konu aldığı iki ciltlik Sayonara, Football mangasından uyarlanacaktır.

Oyuncular:

  • Miyuri Shimabukuro - Nozomi Onda
  • Shion Wakayama - Sawa Echizen
  • Kouki Uchiyama - Tetsuji Yamada
  • Ryota Ohsaka - Kaoru Takei
  • Ryoko Shiraishi - Junpei Onda
  • Koji Yusa - Kōzō Sameji
  • Shimba Tsuchiya as Yasuaki Tani


Seiki Takuno animenin LIDEN FILMS'den yönetmenliğini yapmakta ve Natsuko Takahashi senaryoyu yazmakta. Toei animenin dağıtımını yapmakta.

Kodansha Comics, mangayı Japonca versiyonuyla eşzamanlı bir şekilde dijital olarak yayınlamakta ve ayrıca mangayı basmayı planlamaktadır. Şirket mangayı şu şekilde özetlemektedir:

Sumire Suo'nun ortaokul yılları boyunca futbola dair kayda değer en ufak bir başarısı olmamasına rağmen, genç kanat garip bir teklif alır. Suo'nun baş rakibi Midori Soshizaki, "tek başına oynamasına" asla izin vermeyeceği sözüyle Suo'yu lisede aynı takıma katılmaya davet eder. Bu ciddi bir tekliftir ancak asıl mesele Suo'nun bu teklifi kabul edip etmeyeceğidir. Böylelikle perde, muazzam sayıdaki bireysel futbol oyuncularının hikayesine açılır!


Arakawa, Mayıs 2016'da mangayı yayımlamaya başladı. Kodansha, 17 Haziran'da manganın 12. cildini Japonya'da piyasaya sundu.

Arakawa'nın Your Lie in April adlı mangası, Ekim 2014'te prömiyeri yapılmış 22 bölümlük bir TV anime serisine uyarlanmış ve Aniplex of America seriyi home video olarak yayınlamıştır. Manga ayrıca Eylül 2016'da vizyona girmiş bir live-action filmine de uyarlanmıştır. Kodansha Comics, orijinal mangayı İngilizce olarak yayınlamaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları