Fairy Tail'ın Yaratıcısının Yeni Serisine Bir Göz Atalım
Fairy Tail'ın yaratıcısı bir göz atmamız için yeni serisi "Eden's Zero" ile ilgili paylaşımlarda bulunmuş. Bakalım bakalım nasılmış bu seri?

Tamam, belki de Mashima Hiro'yu Fairy Tail'den uzak tutabilirsiniz fakat onu bu sektörden uzak tutamazsınız! Şimdiii Mashima, sequel ile Fairy Tail'in devam etmesine katkı sağlıyor da bir şey daha var, yakında yeni bir seri çıkarmaya hazırlanıyor. Buradan da Kodansha Comics'e teşekkürlerimizi sunarız çünkü saolsun fanların mangaya şöyle bir göz atmasına izin verdi. 

Bu da şu şekilde gerçekleşti; Eden's Zero'daki karakterlerin taslak çizimleri gelince tüm dünya karakterleri görmüş oldu. Aşağıdaki resimde gördüğünüz gibi fanların da yakında kim olduklarını öğrenecekleri kahraman ve kötü adamlar bulunmakta. Veee eğer ölümüne Firy Tail fanıysanız hemen fark edeceğiniz gibi bazı karakterler birilerine benziyor.

           Image

Yukarıda gördüğünüz gibi ana karakter, Fairy Tail'deki Natsu ve Gray'in bir karışımı gibi. Siyah saçla donatılmış olmasının yanı sıra yüzündeki Natsu'nunkine benzer çekici ve geniş gülümsemesi ile suratındaki yara bandı da onu Ice Mage kadar fevri gösteriyor. 

Ve sağdaki sarışın kızın da Lucy'yi andırdığını göreceksiniz. Kahramanların arkasındaki kızın da saçlarının Juvia'nınkine benzediğini de fark ettiniz mi? Peki ya arkadaki kırmızı saçlı kıza ne demeli? Erza'nın kayıp ikizi gibi duruyor.

 Ah, bir de Mashima Plue'yu Happy görünümünde bu üçüncü serisine getirmş gibi duruyor. Hepsinin dışında kediye de bir çift kanat eklersek sizce kime benzer?

Neyse, bu şekilde fanlar da Eden's Zero hakkında bildiklerine biraz da bilgi eklemiş oldu. Görünen o ki, Mashima'nın ilgilendiğini söylediği gibi bilim kurgu olacak gibi. Fanlar, Mashima'nın önceki mangaları olan Fairy Tail ve Rave Master'daki kadar fantastik olmayacağını öne sürüyor.

Peki sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Aşağıya yorum bırakmayı unutmayın ^^

Fairy Tail ile daha tanışmamış olanlara da şuradan yardım edebiliriz. 

Kaynak: comicbook

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları