Ensemble Stars TV Animesinin Detayları Açıklandı
Ve JoJo's Bizarre Adventure'ın David Production'ı oyundaki karakterleri harekete geçirir.

Cumartesi günü, Happy Elements K.K'in Ensemble Stars! akıllı telefon oyununun yeniden ayarlanan TV anime uyarlamasının resmi sitesi, animenin yeni versiyonundaki çalışan ekibi ve karakterlerini duyurdu. Aynı zamanda 2019'da animenin çıkış yapacağını da paylaştı.

Animenin üretimini David Production (JoJo's Bizarre Adventure) yapıyor. Müzikleri Katou Tatuya (APDREAM, Free! - Iwatobi Swim Club, Food Wars! Shokugeki no Soma, Fate/kaleid liner Prisma Illya) bestelemekte, Kuwabara Satoru (Arte Refackt) hazırlamaktadır. Önceden de duyurulduğu gibi oyundaki orijinal hikayeyi yazan Akira, animenin senaryosunu da hazırlayacak.

        Image

Happy Elements K.K, oyunun animeye uyarlanmasını tee 2015'te kabul etmişti. GENCO ve Happy Elements aslında animeyi 2017 Şubat'ta yayınlamaya başlamayı planlamışlardı. Fakat daha sonra da animenin çıkış tarihini "bazı koşullar nedeniyle" ertelenmişlerdi.

                                               Image

Oyunun konusuna gelecek olursak:

Oyun, geçmişten günümüze bir çok gösteri işlerinde oldukça yetenekli bir "özel erkek idol-eğitim okulu"nda geçmektedir. Baş kahramanımız da okula özel sebeblerinden dolayı transfer olmuş tek kızdır. Sonra da okulun yapımcılık bölümüne girer. 

Oyunda sekiz farklı idol birimi ve 30'dan fazla erkek ses aktörü vardır. 

Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları