Do You Like Your Mom? 9 Günde 12.000 Kopya Sattı
İster başarı deyin ister benzersiz bir kampanya çalışmasının sonucu deyin fark etmez, Do You Like Your Mom? light novel'i 9 günde 12.889 kopya satarak kendisine 16. sırada yer buldu.

Öncelikle Light Novel'in ne anlama geldiğini sizlere kısaca açıklamak istiyorum. Kapakta ya da içindeki resimlerde sıklıkla anime tipi (moe resimler) illüstrasyonlar kullanılan, gençlere yönelik roman olarak tanımlanır. Ama bu Light Novel'ler bazen kolay okunan eğlencelik romanlar ya da genç okuyuculara yönelik anime ve manga karakterlerini anımsatan illüstrasyonlarla desteklenen romanlar olarak da tanımlanabiliyor.

Annesi ile RPG benzeri bir fantezi dünyasına taşınmış lise öğrencisinin hikayesini konu alan romanda ikili aynı zamanda çok da iyi arkadaştırlar. 

Animate mağazası, bu romanın hedef kitlesinin annesi ile birlikte alışveriş yapmasını amaçladıklarını belirtirken bu romanın yanında 16 sayfalık bir mini hikaye kitabı da hediye etmiş.


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları