Digimon Survive’ın Hikayesine ve Savaşlarına Resmi Ekran Görüntüleriyle Göz Atın
Kararlar, kararlar...

Henüz geçen hafta, Digimon Survive resmen dünyaya duyuruldu.Yeni oyun Bandai Namco tarafından geliştiriliyor ve önümüzdeki yıl Japonya'da Nintendo Switch için çıkışını gerçekleştirecek. Şimdi, önümüzdeki hafta sonunda gerçekleşecek olan Digimon 2018 Özel Buluşması etkinliğinin öncesinde, oyunun ilk resmi ekran görüntülerine bakma fırsatına ulaştık.

Oyun, bir görsel roman öyküsü içinde yer alan strateji RPG savaşları ile bu kez çok farklı bir yöne doğru yol alıyor. Oyunun büyük bir kısmı oyunda yaptığınız seçimler etrafında toplanıyor ve aşağıdaki ekran görüntüsünde bu kısım hakkında ilk bakışımızı yapabiliyoruz. Ekran görüntüsündeki seçenekler kısmını çevirdiğimizde; ‘’Haydi dağılalım ve araştıralım’’ , ‘’ Birbirimize yakın duralım ve birlikte hareket edelim’’ ve ‘’ Onu cezbetmek için yüksek sesle bağıralım’’ yazmakta.

Ayrıca bu 3 ekran görüntüsü ile oyunun savaş sunumuna, iyi bir göz atış yapabiliyoruz.

Tabii ki, yeni açıklanmış olması nedeniyle, bir süre için Digimon Survive için herhangi bir somut bilgi duymayı beklemiyoruz. Neyse ki, 29 Temmuz'da YouTube'da canlı olarak yayınlanması planlanan etkinlikte daha fazla ayrıntı paylaşılacaktır.


Kaynak: Nintendo Life

22 yaşında,anime-sinemaya merakı olan.Oyun oynayıp,çizgi roman-kitap okuyan bir insan. MAL Adresim: https://myanimelist.net/profile/Uldyssian

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları