Devolver Digital, Metal Wolf Chaos Oyunu ile ilgili Duyuru Duyurdu
FromSoftware, 2004 yılında Japonya'daki Metal Wolf Chaos third-person (üçüncü kişi bakış açısı) shooter oyununu piyasaya sürdü.

Amerikan video oyunu yayıncısı Devolver Digital, eşlik eden bir yazı olmadan Cuma günü Twitter'da bir görüntü yayınladı. Görüntü (aşağıda) Amerika Birleşik Devletleri başkanının değiştirilmiş bir mühürüne sahip ve FromSoftware'in Metal Wolf Chaos video oyununun oyun başlığı (ikinci resim) için logoda kullanılan mühüre benzemektedir.

                   Image

                   Image

FromSoftware, 2004 yılında Japonya'daki Metal Wolf Chaos third-person (üçüncü kişi bakış açısı) shooter oyununu piyasaya sürdü. Oyun, İngilizce seslendirmeye sahipti.

Devolver Digital, Ocak 2016'da Twitter'da yayınladı, “Metal Wolf Chaos'un daha fazla oyuncuya ulaşmasına yardımcı olmak için bize katılın.” Şirket, bu ayın başından itibaren, FromSoftware'ın Yasunori Ogura'ya “Bize bir not ver, Metal Kurt Kaos hakkında konuşmayı çok isteriz” diye bir yazı gönderdi.

FromSoftware ayrıca Dark Souls ve Armored Core oyun serisi ile bilinir. Şirket, Aralık ayında The Game Awards 2017 etkinliğinde yeni bir oyun geliştirdi.


Kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları