Derleme Anime-Manga Haberleri
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen ANİME ve MANGA haberlerinin bir kısmını DERLEME halinde okuyabilir ve videosunu da izleyebilirsiniz.

Asato Asato'nun 86 light novel'ına dayanan Motoki Yoshihara'nın 86 mangasının iptal edildiği duyuruldu. Square Enix'in Manga Up dijital manga hizmeti ayrıca Hakuya Yamasaki'nin 86: Run Through the Battlefront mangasının da iptal edildiğini duyurdu. Her iki manga da yaratıcıların sağlığı nedeniyle Eylül 2021'den beri ara veriyor. Ardından Square Enix bu iki mangayı da iptal etmeye karar verdi.

 

Isekai Shikkaku mangasının bir televizyon anime uyarlaması alacağı açıklandı. Fantezi manga, gerçek hayattaki melankolik yazar Osamu Dazai'nin başka bir dünyaya ışınlanmasını anlatıyor.

Hajime Koumoto'nun Mashle: Magic and Muscles mangasının 2023'te bir televizyon animesi alacağı açıklandı. Manga, sevk edilen 12. cildi ile son arc'ına giriş yapmıştı.

(daha fazla ayrıntı için...)

【特報】TVアニメ「マッシュル-MASHLE-」アニメ化決定|2023年放送

https://youtu.be/3gR73OGPvVU

Katarina'nın web romanı Shangri-La Frontier, gelecek yıl hem bir televizyon animesine hem de bir oyuna ilham veriyor. Anime ile alakalı bir fragman ve görsel de paylaşıldı. C2C stüdyo animeyi üstleniyor ve Netmarble Nexus ise oyunu geliştiriyor.

『シャングリラ・フロンティア』プロジェクトPV|TVアニメ化&ゲーム決定!!

Crunchyroll, Anime Expo endüstri panelinde Solo Leveling manhwasının ve Tomo-chan wa Onnanoko! mangasının her ikisinin de gelecek yıl yayınlanacak anime uyarlamaları alacağını duyurdu. Solo Leveling, A-1 Pictures altında 2023 yılında yayına girecek. İki anime için de fragman paylaşıldı.

(daha fazla bilgi için...)

Solo Leveling | OFFICIAL TRAILER

Korku mangası sanatçısı Junji Itou'nun çeşitli hikayelerine dayanan yeni bir anime olan Junji Itou Maniac: Japanese Tales of the Macabre'nin resmi Twitter hesabı, animeye dahil edilecek oyuncuları ve beş hikayeyi açıkladı. Anime, Kaiki Hikizuri Kyoudai: Koureikai, Taegatai Meiro, Yaneura no Nagai Kami, Ijimekko ve Suima no Heya hikayelerini içerecek. Anime ise 2023'te çıkış yapacak.

(daha fazla bilgi için...)

TMS Entertainment; poker temalı High Card multimedya projesi için yeni bir tanıtım videosu, görseller, oyuncular ve personelleri açıkladı. Video, FIVE NEW OLD'ın açılış şarkısı "Trickster"ı ortaya koyuyor ve ön izlemesini yapıyor. 

HIGH CARD | Original TV Anime | Official Trailer - English Subtitles

Kadokawa, Takemachi'nin Spy Classroom light novel serisinin televizyon anime uyarlamasının 2023'te prömiyer yapacağını açıkladı. Kadokawa ayrıca bir teaser görseli, bir teaser tanıtım videosu ve anime için ek oyuncu kadrosunu da paylaştı.

TVアニメ「スパイ教室」ティザーPV

Bir saatlik Dr. Stone: Ryusui anime özel bölümü, Dr. Stone: New World adını ve üçüncü Dr. Stone anime sezonunun bahar 2023 prömiyerini duyuran bir video ile sona erdi. 

TVアニメ第3期『Dr.STONE NEW WORLD』解禁PV【2023年春放送決定‼】

TOHO ve CG stüdyosu Orange, Anime Expo'daki bir Trigun panelinde Trigun Stampede animesi için yeni bir fragman yayınladı. Kenji Mutou, Orange'da animeyi yönetiyor. Kouji Tajima da konsept tasarımcısı ve karakter konseptiyle yer edecek.

(daha fazla bilgi için...)

TVアニメ『TRIGUN STAMPEDE』PV第一弾

Viz Media, Anime Expo'da düzenlediği panelde, Tite Kubo'nun Bleach mangasının "Thousand Year Blood War" arc'ına dayanacak televizyon animesi Bleach: Thousand-Year Blood War için yeni bir fragman yayınladı. Video, "Stern Ritter" karakterlerini vurguluyor.

Official Trailer #1 | BLEACH: Thousand-Year Blood War | VIZ

Kaguya-sama: Love is War animesinin resmi web sitesi, "Kaguya-sama wa Kokurasetai: First Kiss wa Owaranai" manga hikaye arc'ından uyarlana yeni filmini duyurdu. Arc, animenin üçüncü sezonunun bitiminden sonrasını konu alıyor. Film, sinema gösteriminden sonra Japonya'da televizyonda yayınlanacağı da doğrulandı.

(daha fazla bilgi için...)

Eğlence haber sitesi Deadline, Duffer Brothers olarak da bilinen Stranger Things yaratıcıları Matt Duffer ve Ross Duffer'ın, Death Note mangasına dayanan yeni bir live-action dizisi uyarlaması üzerine Netflix ile birlikte yeni kurulan stüdyoları Upside Down Pictures'da çalıştıkları duyuruldu. Deadline, Netflix'in önceki live-action Death Note filminden farklı "yeni bir çekim" olacağını belirtiyor.

 

Japonya Sahil Güvenlik, Yu-Gi-Oh! manga yaratıcısı Kazuki Takahashi'yi (gerçek adıyla Kazuo Takahashi) 6 Temmuz sabahı Okinawa'daki Nago şehrinin kıyılarında buldu. Sahil Güvenlik'in, Takahashi'yi şnorkel ekipmanlarıyla donatılmış olarak bulduğu bildirildi. Hem Sahil Güvenlik hem de polis şu anda Takahashi'nin ölümüne yol açan olayları araştırıyor. Yapılan otopsi, Takahashi'nin 6 Temmuz'da boğularak öldüğünü açıkladı. Bunun bir suç eyleminin sonucu olması pek olası olmadığı da söylendi.

(daha fazla bilgi için...)

Videolu İçerik:

Animesever bir genç.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları