Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu Boys-Love Animesi İçin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Hashigo Sakurabi'nin Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu (I'm Being Threatened by the Most Handsome Man) adlı mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesi, salı günü anime için ilk tanıtım videosunu yayınladı.

Anime, Ekim ayında Tokyo MX, Gunma TV, Tochigi TV ve BS11 kanallarında prömiyer yapacaktır.

1. PV:

Daha önce manga için yayınlanan bir drama CD'sindeki oyuncu kadrosu, rollerini anime için tekrardan canlandıracaktır:

Yuuki Ono - Junta Azumaya, Hiroki Takahashi - Takato Saijyo

  • Takuya Satō - Chihiro Ayagi
  • Yūma Uchida - Ryō Narumiya
  • Kousuke Toriumi - Kazuomi Usaka


Wataru Hatano
, Kiyotaka Arisu (aşağıda görseldeki) karakterini seslendirecektir. Karakter çok kısa bir süre önce orijinal mangada ortaya çıkmıştır.

Naoyuki Tatsuwa (Nisekoi - False Love, Gourmet Girl Graffiti) CloverWorks'da animeyi yönetmektedir ve Yoshimi Narita (Saint Seiya Omega, Our love has always been 10 centimeters apart.) senaryodan sorumludur. Minako Shiba (Noir, .hack//SIGN, Black Butler) karakterleri tasarlamakta ve aynı zamanda Senri Kawaguchi ve Yu Kurihara'ın yanında animasyon direktörlüğü yapmaktadır.

Miyu Yamamoto color key tasarımcısıdır. Satory Hirayanagi sanat direktörüdür. Koyuki Koyama photography direktörüdür. Yuusuke Noma ve Yūto Karasawa CG direktörleridir. Michi Takigawa editörlük yapmaktadır. Masaru Yokoyama müzüği bestelemektedir ve Satoshi Motoyama ses direktörüdür.

ÖZET

Manganın hikayesinde, İdol sektörünün "En Yakışıklı" aktörü olan Takato Saijyo beş yıl boyunca zirvede hüküm sürmekteydi; ancak onu bulunduğu mertebeden eden yeni yetme bir oyuncu olan Junta Azumaya'nın sahneye çıkması oldu. Takato her zaman kaba ve düşüncesiz bir adamdı ta ki, Azumaya'nın bir gülümsemesi ile hayranlarının kalbini kazanmaya başlamasına kadar. Tüm bu fiyaskoların karşısında Takato alkolün dibinde vurmaya başlar ve ilgisini çekmeyi istediği son kişi dikkatini çekmeye başlar. Böylece, Azumaya edindiği bu yeni bilgileri Takuto'ya fiziksel sevgi uğruna şantaj olarak kullanmaya başlar.


Hashigo Sakurabi, Temmuz 2013'te  Libre Shuppan'ın Monthly Be x Boy dergisinde mangayı başlatmıştır. Libre Shuppan, manganın beşinci cildini 30 Mart'ta yayınlamıştır. Manganın, 2 milyondan fazla kopyası bulunmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları