Çok Beklenen Godzilla: Kaijuu Wakusei İçin İlk Fragman Yayınlandı!
Bir anime filmi olarak izleyicinin beğenisine sunulacak olan Godzilla: Kaiju Wakusei, Kasım ayında Japonya'da gösterime girecek. Ayrıca zaman kaybetmeden uluslararası bir platform olarak Netflix'te de yayınlanması planlanıyor.

Konusu

Her şey 20. yüzyılın son yazında insanların dünyadaki tek kural koyucular olmadıklarını öğrenmeleriyle başlıyor. Dev yaratıklar olan "Kaiju'ları" ve bütün yaratıkları yok edecek potansiyeli olan Godzilla'yı gören insanlar, yarım asırlık bir savaşın ardından mağlup bir şekilde dünyayı terk etmek zorunda kalıyorlar. İnsanların gitmesiyle Godzilla'nın önünde hiç bir engel kalmıyor ve terör estirerek Dünya'nın başına geçiyor. Çaresizce güvenli bir yaşam alanı arayan insanlar içerisinden ailesi Godzilla tarafından gözleri önünde katledilmiş olan Haruo adındaki genç adamın ise 20 yıldır aklında tek bir düşünce vardır. Dünyaya geri dönüp Godzilla'yı yenmek. İnsanların yaşamsal ihtiyaçlarını karşılayamaması üzerine Haruo'nun liderliğinde "Dünya'ya Dönüş" adındaki grup, insanlığın kaybettiklerini geri almak için gezegenlerine geri döner. Fakat bu yolculuk 20.000 yıl sürmüştür ve çoktan gezegenlerinin ekosistemi tanınmaz hale gelmiştir. Her şeye rağmen insanlar ile Godzilla arasındaki geri dönüşü olmayan son mücadele çoktan başlamıştır.

Detective Conan filmleriyle kendini kanıtlamış olan yönetmen Kobun Shizuno ve Ajin serisinin yönetmeni Hiroyuki Seshita'nın birlikte çalışacağı bu yapımın hikayesini Madoka Magica animesiyle nam salmış olan Gen Urobuchi hazırlayacak.

www.animenewsnetwork.com 

myanimelist.net

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları