Code Vein Oyununun 2. Blood Veil Ön Gösterminde Stinger Tanıtılıyor
Oyun 28 Eylül'de Batı'da PS4, Xbox One, PC için piyasada olacak.

Bandai Namco Entertainment America, Cuma günü Code Vein kıyamet sonrası rol yapma oyunu için ikinci "Blood Veil Trailer" yayınladı. Yeni video saldırı için akrep kuyruğu gibi bir silah kullanan Stinger’i öneriyor

İlk video, saldırmak için pençe benzeri bir silah kullanan silah Ogre'yi gösterdi.

Oyun, 27 Eylül'de PlayStation 4 ve Xbox One için Japonya'da ve 28 Eylül'de Steam aracılığıyla PC için piyasada olacak. Oyun, 28 Eylül'de PS4, Xbox One ve Steam aracılığıyla PC için Japonya dışında piyasada olacak.

Japonya'da oyunu önceden sipariş eden insanlar, Bandai Namco Entertainment'ın God Eater oyununa dayanan üç silahın yanı sıra, Kurumi Kobayashi'nin (aşağıda görüldüğü üzere) Code Damin ve God Eater gösterimiyle PS4 menü teması kazanacaklar.  Oyunun ilk baskı kopyaları ayrıca "Venous Claw" silahının bir indirme kodunu da içerecek. 

              Image

Oyun ayrıca "Bloodthirst Edition" sınırlı sayıda yayınlayacak. Sınırlı sürüm, oyun karakterlerinden biri olan Mia Karstein'i,  Code Vein World Report çizim kitabını, oyun müziklerinin bulunduğu bir CD, ve "Bloodthirster" kostüm seti için bir indirme kodu içerecek.

              Image

Bandai Namco Entertainment oyunu açıklıyor:

Çok uzak olmayan bir gelecekte, gizemli bir felaket, bildiğimiz kadarıyla dünyaya çöktü. Bir zamanlar refahın sembolleri olan yükselen gökdelenler, artık İnsanlığın geçmişinin cansız mezarlarıdır. Yıkımın merkezinde, Vein denen Revenantların gizli bir toplumu yatıyor.  Bu son kale, geride kalan az sayıdaki savaşın hatıraları ve kan için bir susuzluk karşılığında iktidarın Hediyeleri ile kutsanmasıdır. Kana susamış ol ve geri kalan insanlıktan yoksun. Kayıp, kurnaz ghoullardan biri olma riskini üstlen.

Ufotable anime stüdyosu açılış sinematiğini yapıyor ve VAMPS açılış şarkısı "Underworld" u gerçekleştiriyor.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları