Chihayafuru Animesinin 3. Sezonu Ekim Ayına Ertelendi
Animenin Nisan'da prömiyer yapması gerekiyordu.

Image

Yuki Suetsugu'nun Chihayafuru mangasına dayanan TV animesinin 3. sezonu için resmi web sitesi Pazartesi günü yaptığı açıklamada ekibin animeyi Ekim ayına ertelediğini duyurdu. Ekip gecikmenin nedenini açıklamadı, ancak kaliteli bir iş sunmak için çok çalışacaklarını söyledi.

Morio Asaka, Madhouse'da animeyi yönetmek için geri dönüyor. Üç ana oyuncu da geri dönecek: Chihaya Ayase rolünde Asami Seto, Taichi Mashima rolünde Mamoru Miyano ve Arata Wataya rolünde Yoshimasa Hosoya.

İlk 25 bölümlük sezon Ekim 2011'den Mart 2012'ye kadar sürdü. İkinci sezon, Chihayafuru 2, Ocak 2013'te prömiyer yaptı ve aynı 25 bölüm devam etti. Crunchyroll, her iki sezonu da birkaç ülkede yayınladı. HIDIVE ilk sezonu Japonca altyazılı ve İngilizce dublajlı yayınlıyor.

Suetsugu, Aralık 2007'de Kodansa'nın Be-Love dergisinde mangayı başlattı. Kodansha, 40. cildi 13 Kasım'da yayınladı ve 13. Mart'ta 41. cilt yayınlanacak. Kodansha Comics, mangayı İngilizce dijital olarak yayınlıyor.

Image

Suetsugu'nun mangası üç live-action filmine ilham kaynağı olmuştur. İlk film olan Chihayafuru: Kami no Ku (Chihayafuru: Upper Phrase), Mart 2016'da Japonya'da yayınlandı. İkinci film olan Chihayafuru: Shimo no Ku (Chihayafuru: Lower Phrase), Nisan 2016'da Japonya'da yayınlandı. Üçüncü film, Chihayafuru: Musubi, Mart 2018'de Japonya'da yayınlanmıştı. Chihayafuru -Tsunagu- başlıklı beş bölümlük live-action serisi, 2018 Şubat'ta Hulu Japan'da gala yapmıştı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları