Castlevania Animesinin Richter Belmont ve Maria Renard Eşliğinde Yeni Yan Serisi Çıkıyor
Castlevania serisinin yeni yan serisine şöyle bir göz atmaya ne dersiniz?

Yeni seri 1792 Fransa'sında geçecek.



Baş yapımcısı Kevin Kolde, yönetmeni Sam Deats ve yönetmen yardımcısının Adam Deats olduğu Adi Shankar'ın Castlevania animasyon serisi, cuma günü Netflix'in Geeked Week canlı yayınında yeni bir yan serisi çıkacağını ve hazırlık safhasında olduğunu açıkladı. Yeni seride Richter Belmont (orijinal serinin ana karakterleri Sypha ve Trevor'ın soyundan gelen) ve Maria Renard başrolde olacak. Seri Fransa'da 1792'deki Fransız İhtilali'ne yer verecek.

Richter ve Maria, Castlevania: Rondo of Blood oyununda ana karakterlerdi, ayrıca Castlevania: Symphony of the Night oyunu da dahil olmak üzere diğer oyunlarda da gözüküyorlardı.

Gösterilerin haber sitesi olan Deadline, nisan ayında Netflix'in yeni bir karakter kadrosuyla aynı evrende geçen yeni bir seri baktığını bildirdi.

Netflix, orijinal serinin dördüncü sezonunu 13 Mayıs'ta yayınladı. Sezonun 10 bölümü vardı.

Önce dört bölümlük sezonun galası 2017 Temmuz'unda Netflix üzerinden tüm dünyaya yapıldı. Ardından sekiz bölümlük sezonun galası 2018 Ekim'inde yine Netflix üzerinden tüm dünyaya yapıldı. Viz Media serinin evde izlenilebilmesi için ön kayıt yapıp satışa sundu. On bölümlük üçüncü sezonun galası ise 2020 Mart'ında yapıldı. 

Image

Netflix seriyi şöyle açıklıyor:

Bir vampir avcısı, Dracula'nın komuta ettiği, öteki dünyaya ait yaratıklardan oluşan ordunun ablukasındaki şehri kurtarmak için savaşır. Klasik video oyunundan uyarlanmıştır.

Yönetmen koltuğunda Sam Deats, baş yapımcı ve yazar olarak Warren Ellis bulunuyor. Ayrıca diğer baş yapımcılar olarak Shankar, Fred Seibert ve Kevin Kolde de bu seride adını gösteriyor.


İngilizce seslendirmede:

  • Dracula olarak Graham McTavish
  • Trevor Belmont olarak Richard Armitage
  • Alucard olarak James Callis
  • Sypha Belnades olarak Alejandra Reynoso
  • Lisa Tepes olarak Emily Swallow
  • İhtiyar olarak Tony Amendola

isimlerini görmekteyiz.

Japonca seslendirmede Ryotaro Okiayu, Shinichiro Miki, Naoya Uchida ve Ayaka Shimoyamada yer alıyor.

Yapımcı Adi Shankar'ın 2015 yılında duyurduğuna göre Frederator Stüdyo'dan Fred Seibert ve Kevin Kolde ile Konami'nin Castlevania oyun serisine dayanarak üzerinde çalıştıkları bir kısa seri olduğunu söylemişti. Özellikle hikâye, 1986 NES/Famicom oyunu Castlevania III: Dracula's Curse'ten yola çıkılarak yazılmış.

Kaynak: ANN

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları