Captain Tsubasa: Rise of New Champions Oyunu 2020'de PS4, Switch Ve PC İçin Geliyor
Oyunda Japonca seslendirmeler ve altyazılar bulunacak.

Bandai Namco Entertainment America Salı günü, 2020'de Amerika'da PlayStation 4, Nintendo Switch ve Steam üzerinden PC'de Captain Tsubasa: Rise of New Champions oyununun çıkacağını duyurdu. Oyun 2020'de Japonya ve Avrupa'da çıkacak. Namco Entertainment, oyun için bir fragman yayımladı.

https://twitter.com/CptTsubasaRONC/status/1219624593838739463

Oyunun resmi Twitter hesabı, Kaptan Tsubasa manga yaratıcısı Youichi Takahashi'nin bir videosunu paylaştı. Oyunda Japonca dublajla birlikte İngilizce, İspanyolca ve Brezilya Portekizcesi altyazılıları bulunacak. Oyun modları arasında Hikaye Modu, Versus Modu ve Online Versus Modu bulunuyor.

Captain Tsubasa Zero ~Kimeru! Miracle Shoot~ oyunu Ekim 2018'de Japonya'da çıkmıştı.

Orijinal futbol mangasında olaylar 11 yaşındaki futbolu seven Tsubasa Ōzora ve spor yeteneği nedeniyle tanıştığı koçu Roberto'nun etrafında döner. Tsubasa, antrenörü ile birlikte Dünya Kupasına hazırlanmak için Brezilya'ya gidiyor.

37 ciltlik Kaptan Tsubasa mangasının 1981'den 1988'e kadar Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde yayınlandı ve önceki üç televizyon anime dizisine, dört anime filmine, birkaç orijinal video anime projesine ve bir sahne oyununa esin kaynağı oldu. Manga yaklaşık 20 ülkede mevcut.

Kaptan Tsubasa'nın en yeni mangası olan Rising Sun, Japonya'dan bir temsilci olarak Olimpiyatlara katılmayı amaçlayan Tsubasa'nın etrafında dönüyor. Takahashi dergide Aralık 2013'te mangayı başlattı ve Shueisha 4 Ekim'de Japonya'da 12. cildi yayımladı. Manga, ilkbaharda başlayacak Kaptan Tsubasa Dergisi adlı yeni bir Grand Jump ek dergisine taşınacak.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları