Boys-Love Manga Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. TV Animesi Oluyor
Yuuki Ono, Hiroki Takahashi popüler aktörlerin anlatıldığı seride ana karakterleri seslendirecek.

Aniplex, Hashigo Sakurabi's Dakaretai Otoko 1-i ni Odosarete Imasu. (The Most Huggable Man Has Threatened Me) mangasının bu yıl anime uyarlaması olacağını belirten bir web sitesi açtı. Web sitesinde ayrıca duyuru videosu da yayınlandı. (Not: web sitesinde yayınlanan video sadece Japonya'dan izlenebilen bir formatta, aşağıdaki ise free versiyonu.) 

Daha önce drama CD'si olarak dağıtılan yapımdaki seslendirme kadrosu anime için bir araya geliyor. 

* Yuuki Ono, Junta Azumaya rolünde,

Image
* Hiroki Takahashi,  Takato Saijyo rolünde,
Image

* Takuya Satō, Chihiro Ayagi rolünde,
* Yūma Uchida, Ryō Narumiya rolünde,
* Kousuke Toriumi, Kazuomi Usaka rolünde.

Image

İdol sektörünün "En Kucaklanası" aktörü Takato Saijyo beş yıl boyunca zirvedeydi; onu bulunduğu yerden eden yeni bir birinci sınıf oyuncu Junta Azumaya'nın sahneye çıkması oldu. Takato her zaman kaba saba bir adamken, Azumaya'nın bir gülümsemesi hayranlarının kalbini delip geçiyordu. Bu fiyasko durum karşısında Takato alkolün dibinde sürüklenmeye başladı ve onun bu hareketleri karşılaşmak istediği son kişinin dikkatini çektiğinde Takato'yu nasıl bir sürpriz bekleyecek; fiziksel bir sevgi mi yoksa şantaj mı? 

Sakurabi, magasını Shuppan'ın Aylık Be x Boy dergisinde 2013'te yayımladı. Libre Shuppan, manganın 50. cildini 30 Mart'ta bastı ve manganın 2 milyondan fazla baskısı bulunuyor. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları