Basilisk: The Ouka Ninja Scrolls için Yeni Ana Görsel Yayınlandı
Basilisk: The Ouka Ninja Scrolls animesinin ikinci devam serisine ait resmi yeni bir görsel yayınlandı.

Basilisk: The Ouka Ninja Scrolls (Basilisk: Ōka Ninpōchō) animesinin resmi internet sitesinde bugün (Perşembe) serinin ikinci kısmı için yeni bir ana görsel yayınlandı.

Image

Tamamı 24 bölüm olacak serinin galası 8 Ocak'ta yapılmıştı. Crunchyroll seriyi Japonya'da gösterildiği şekilde İngilizce altzayılı olarak yayınlarken Funanimation İngilizce seslendirmeli olarak yayınlamakta.

Junji Nishimura (ViVid Strike!, Bakuon!!, GLASSLIP) Seven Arcs Pictures adına animenin yönetmenliğini  yapmakta iken Shinsuke Onishi (New Getter Robo, InnocentVenus, 009-1) serinin kompozisyonundan sorumludur. Takao Maki (Laughing Under theClouds) hem Masaki Segawa'nın orjinal karakterlerinin anime uyarlamasını gerçekleştirip hemde baş animasyon yönetmenliğini görevini üstlenmektedir. Kazuhisa Kosuge yan karakterlerin tasarımlarından, Goichi Iwahata ise ekipman tasarımlarından sorumludur. Tadashi Kitaoka (Basilisk, White Album, ViVid Strike!) görüntü yönetmenliğinden, Go Sakabe (Date A Live, Wolf Girl & Black Prince, Digimon Adventure Tri.) müziklerin düzenlenmesinden sorumludur.

İlk Basilisk animesinin açılış ve kapanış şarkılarını yapan Onmyouza ve Nana Mizuki, bu seri içinde tekrardan açılış ve kapanış şarkılarını seslendirmektedir.

Kaynak: ANN

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları