BanG Dream! Animesinin 2. ve 3. Sezonu Geliyor
BanG Dream! serisinin resmi Twitter hesabı, yeni anime sezonlarının geleceğini onayladı.

BanG Dream! 2. Sezon önümüzdeki Ocak ayında prömiyer yapacak. Buna ek olarak, kadro aynı zamanda Ekim 2019'da 3. Sezonun prömiyer yapacağını duyurdu.

13 bölümlük BanG Dream! TV animesi, Ocak 2017'de başlamıştır ve Anime Network Online ve Crunchyroll Japonya'da yayınlandığı gibi ilk sezonu yayınlamıştır.

ÖZET

Kasumi Toyama çocukken, yıldızlara baktığı zaman duyduğu parlak ve heycan verici duyguya ilham verebilecek bir şey için çabalıyordu. Bir gün, yıkık bir rehinci atölyesinde yıldız şeklinde bir gitarla karşılaşır ve aradığı o heyecanı keşfeder. Kasumi, kızlardan oluşan bir grup kurmaya karar verir ve bu düşünceler onu kendisiyle benzer düşüncelere sahip olan dört kıza yönlendirir: Saya, Arisa, Rimi ve Tae. Ancak bu grup yıldızlık hayallerini gerçekleştirebilmek için gereken her şeye sahip mi?

Bushiroad, Ocak 2015'te BanG Dream! projesini başlattı ve şirket Şubat 2015'te projenin Poppin' Party  grubunu oluşturdu. Projenin diğer grupları arasında Happy World!, Pastel* Palettes, Afterglow, Roselia  gibi gruplar bulunmaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları