B: The Beginning Animesi de Netflix Orijinal Başlığında Yayınlanacak
Bilim insanlarının evrensel barışın umudu olarak gördüğü 'yeni insanlar' bambaşka planları olan kötü bir grup tarafından kaçırılır.

Daha dün paylaştığımız A.I.C.O. -Incarnation anime duyurusunun ardından, bugün de B: The Beginning (açıklanan ilk adı Perfect Bones) animesinden bazı görseller paylaşıldı ve ekip hakkında bilgi aktarıldı.

2017 Anime Slate etkinliğinde, Netflix 'orijinal' başlığında da bazı anime yapımlarının 2018 yılında yayın hayatına başlayacağı duyurusu yapılmıştı. Netflix'in Productiın I.G.'ye yaptıracağı bu animenin yönetmen koltuğunda Parasite Dolls animesinin yönetmeni Kazuto Nakazawa ve Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka animesinin yönetmeni Yoshinobu Yamakawa oturuyorlar. 

2018 baharında, gerilim ve drama kategorilerinde dünya çapında gösterime girecek, 12 bölümlük ONA'nın hikayesi kısaca şöyle: Gelişmiş teknolojiyle çalışan bir dünyada, Cremona'nın adalar ülkesinde suça dayalı eylemler baş gösterir. Bilim insanlarının evrensel barışın umudu olarak gördüğü 'yeni insanlar' bambaşka planları olan kötü bir grup tarafından kaçırılır. Kahramanımız Koku, Kraliyet Polis Teşkilatı'nın (RIS) efsanevi araştırmacısı Keith ve bu suçları işleyen gizemli suç örgütü arasındaki ilişki ne olabilir? 

B: The Beginning animesinin yıldız listesi ise şu şekilde: Hiroaki Hirata, Yuki Kaji, Asami Seto, Hiroki Touchi, Minoru Inaba, Ami Koshimizu, Toshiyuki Toyonaga, Shintaro Tanaka, Atsushi Goto, Toshiyuki Morikawa and Kaito Ishikawa.

Orijinal: Kazuto Nakazawa x Production I.G.

Yönetmenler: Kazuto Nakazawa, Yoshinobu Yamakawa

Yapımcı: Rui Kuroki

Senaryo: Katsunari Ishida

Karakter Tasarımı ve Key Animasyon Süpervizörü: Kazuto Nakazawa

Renk Tasarımı: Narumi Sakai

Sanat Süpervizörü: Yukio Nagasaki

Müzik: Yoshihiro Ike

Editör: Junichi Uematsu

Şarkı: The Perfect World

Şarkı-Aranje-Gitar: Marty Friedman

Bass: KenKen (aka LIFE IS GROOVE/RIZE/Dragon Ash)

Aranje-Programlama: Koji Fujimoto

kaynak: netflix japan

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları