Azur Lane Akıllı Telefon Oyunun Gemici Kızları Anime Olmak için Yelken Açtı
Manjuu Co. Ltd. ve Yongshi Co. Ltd. firmalarının side-scrolling mobil oyunu, Bibury Animation Studio tarafından anime uyarlaması yapılıyor.

ImageÇinli Manjuu Co. Ltd. ve Yongshi Co. Ltd tarafından geliştirilen "Ship girls, Azur Lane"  side-scrolling shooter akıllı telefon oyunu TV Animesi olmak için demir aldı ve yeni projenin tanıtım videosu ile açıklanan kadrosu şu şekilde;

Azur Lane Ana Kadro;

  • Özgün Eser; Azure Lane (Manjuu Co. Ltd. Ve Yongshi Co. Ltd. tarafından Android ve iOS için yayınlanmıştır.)
  • Yönetmen: Tenshou (aka Motoki Tanaka)
  • Dizi kompozitörü: Jin Haganeya
  • Animasyon: Bibury Animation Studio

Azur Lane akıllı telefon oyununun İngilizce versiyonunu yayınlayan Shanghai Yostar Co. Ltd. oyunun hikayesini şu şekilde açıklamaktadır;

Burası %71’i sularla kaplı mavi bir gezegendir. İnsanlık en başında bu gök mavisi denizde doğmuştu, ancak insanoğlu büyüdükçe hırsları da kendisi ile büyüdü. Huzurlu zamanlar yerini savaşa ve yıkıma bıraktı. Sonunda, denizden gizemli bir düşman ortaya çıktı. Bir birleri ile halen savaşmakta olan gruplar bu ezici düşmanın gücü ile de yüzleşmek zorunda kaldı.

Image

Sonucu ise trajikti; insanlık denizlerin kontrolünün %90’ından fazlasını kaybetmiş oldu. Sadece hayatta kalabilmek için mücadele eder hale geldi. İnsanlığı umutsuzluğun karanlık uçurumuna sürükleyen bilinmeyen düşmanın korkusu her yere yayıldı. Bir zamanlar sahip olunan ihtişamlı zamanları tekrar ele geçirmek için başlıca büyük güçler nihayet bir dünya askeri örgütü olan Azur Lane’ı oluşturmaya karar verdi.

Image

Azur Lane'ın amacı, teknolojiyi ve kaynakları toplamak ve bunları gizemli düşmanla savaşmak için dünyadaki tüm büyük kamplar arasında paylaştırmaktır. Böylece artık herkes aynı ortak amaca sahip oldu: "Sirenler" ile rekabet edebilecek ve deniz kontrolünü yeniden kazanabilecek yeni bir filo inşa etmek.

Kaynak: Crunchyroll
 

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları