Attack on Titan Yaratıcısı, Çizim Becerilerini Sundu !!
Isayama etkinlikteki imzalarıyla süper deforme karakter çizimleri sundu !!

Attack on Titan'ın manga yaratıcısı Hajime Isayama 2 Eylül 2013'te Utsunomiya, Tochigi'deki Animate mağazasında bir imza etkinliği düzenledi. İki parçalı etkinlik için yaklaşık 100 imza atıldı ayrıca taraftarlarla konuşutu ve hediyeler kabul etti.

Image

Image

Çizimlerini sunan Isayama, kaliteleri konusunda üzülüyordu. Çizimleri son derece zayıf olarak nitelendirdi ve hayranlardan özür diledi. Çalışmalarını destekleyen istekli hayranlarına bu tür çizimler vermekten dolayı çok üzüldü.

Bununla birlikte Isayama, taraftarlarla konuşma fırsatı sayesinde etkinliğin tadını çıkardığını söyledi.

Isayama, olayda çizdiği her karakterin kaydını tuttu. Toplamda 70 Levi, 17 Mikasa, 6 Armin ve 5 Titan'ı çizdi.

Image

Sonuç olarak etkinlik ekibi, 29 Ağustos doğum gününü kutlamak için Titan pastası ve yenilebilir karakter figürleri ile Isayam'ya supriz yapıp neşelendirdi.

Image

Image

Isayama, 2015'te BBC News ile yaptığı röportajda benzer kendi deneyimleri paylaştı.  Isayama bir yayıncı aradığında, Attack on Titan'ın hikayesinden hoşnut olduklarını ancak çizimlerinin zayıf olduğunu söyledi. Vazgeçmeye başladığını ve asla büyük bir manga yaratıcısı olmayacağını düşündüğünü dile getiriyordu. Kodansha ilgisini çekmişti İsayama ise "Benlik saygısı çok düşüktü, editörüm onu sevdiğini söylediğinde, 'Bu adamın neyi var!' diye düşündüğümü hatırlıyorum "dedi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları