Attack on Titan Before the Fall Mangası Final Arc'ına Ulaştı
2013 yılında başlayan Attack on Titan prequel romanlarının Manga uyarlaması.

Kodansha'nın Monthly Shonen Sirius dergisinin Ağustos sayısında, Ryo Suzukaze ve Satoshi Shiki'nin Attack on Titan: Before the Fall mangasının, derginin bir sonraki sayısında (Temmuz ayında) yayımlanacağını açıkladı. Manga konuyla ilgili bir renkli açılış sayfasına sahip olacak.

                                                     Image

Kodansha Comics, mangayı İngilizce yayınlıyor ve hikayeyi şu şekilde anlatıyor:

İnsanlık dev Titanlardan korunmak için duvarın arkasında yaşamayı öğrendi. Ancak Titanlara tapan bir tarikat, kapıları açarak içeriye Titanın girmesini sağlıyor ve giren Titan tarikat üyelerini tüketerek büyük bir hasara yol açıyor. Saldırıdan sonra inceleme ekibinden iki genç Titanın kusmuğundaki yarı sindirilmiş hamile bir kadını görünce şok oluyorlar - bebeği hala içeride yaşıyor! Bu "Titanların çocuğu" nun kaderi ne olacak? İnsanlık, Titan tehdidiyle nasıl başa çıkmayı öğrenecek? 

Manga, Suzukaze ve karakter tasarımcısı THORES Shibamoto'nun aynı isimli roman dizisini uyarlıyor. Seri Hajime Isayama'nın Attack on Titan serisinin bir spinoff'u şeklinde.  Suzukaze ve Shiki, 2013 yılında Monthly Shonen Sirius'ta mangayı piyasaya sürdü. Kodansha, 9 Nisan'da Japonya'da 14'üncü manga cildini yayınladı ve 9 Ağustos'ta 15. cildi yayınlayacak. Kodansha Comics, Kuzey Amerika'daki 13. cildi 3 Nisan'da yayınladı.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları