Animelerde En Sevilmeyen Karakterler
Sevilmeyen karakterleri merak ediyorsanız bu haber tam size göre!

DEATH NOTE-MELLO

DEATH NOTE-MELLO

Benim cidden sevdiğim bir karakterdi fakat genel olarak sevilmiyor. Çünkü hırslı ve kibirli bir karakter. Death note'da L karakterinin varisidir fakat amaçları başka yöne kayar.

KUROSHITSUJI-ELIZABETH CORDELIA MIDFORD

KUROSHITSUJI-ELIZABETH CORDELIA MIDFORD

Bence sevilmemesin nedeni Kuroshitsuji'nin baş karakteri olan Ciel'dir. Çünkü Ciel her nekadar prenses Elizabeth'e aşık olmasada Ciel hayranları kıskanıyor gibi.

NARUTO-SAKURA

NARUTO-SAKURA

Kabul etmeliyimki bende Sakura'yı sevmiyorum. Sakura'yı sevmeyenlerin çoğunun nedeni sasukeye takıntılı olması fakat benim sevmeme nedenim karakteri değişken ve asabi olmasıdır.

DEATH NOTE-MISA

DEATH NOTE-MISA

Death Note'un şımarık kızı Misa'yı sevmeyen çok fazla izleyici bulunmaktadır. Bence bu karakteri fazla şımarık yapmışlar ve Yagami Light'a fazla takık bir karakter.

NARUTO-SASUKE UCHIHA

NARUTO-SASUKE UCHIHA

Sevilmeyen karakterler arasında ve ben hala neden sevilmiyor diye düşünüyorum fakat biraz hak veriyorum. Çünkü Naruto ve Sakura'yı yıllarca peşinden koşturararak izleyicilerin tepkisini yeterince topladı gibi duruyor.

TOKYO GHOUL-NISHIKI KAGUNE

TOKYO GHOUL-NISHIKI KAGUNE

Biraz şaşırabilirsiniz fakat ben bu karakteri çok seviyorum. Her nekadar Kaneki'ye başlarda çektirdiysede aşkına gerçekten sahip çıkabilen bir karakter. 

MIRAI NIKKI-GASAI YUNO

MIRAI NIKKI-GASAI YUNO

Sadist bir karakter ve herkesi kesip biçiyor sevilmeme nedeninde büyük pay budur bence. Ama bu kızda aşık olabiliyor. ^^

DURARARA!-IZAYA ORIHARA

DURARARA!-IZAYA ORIHARA

İyi mi kötü mü diye düşünüyor çoğu kişi bu karakter için. Tanıdığım en ilginç karakterlerden biri ve ilgimi çekmeyi başarmış bir karakter.

ONE PIECE-AKAINU

ONE PIECE-AKAINU

Cidden bu listede sevilmemeyi en çok hakeden karakter bu bence. One piece'de gelmiş geçmiş en acımasız karakter diyebilirim sanırım.

BLEACH-ORIHIME

BLEACH-ORIHIME

Bu karakterin sevilmeme nedeni tek bir kelimeyle anlatılacak olursa oda Ichigo olurdu.

Instagram anime sayfam @narutomortalnur

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları