Amerikan Yapım Death Note Filminin Devam Filmi Geliyor
Sevin ya da nefret edin ama yönetmen Adam Wingard'ın Tsugumi Ohba ve Takeshi Obata'nın Death Note adlı mangasını ele aldığı Netflix Death Note filminin devam filmi yolda.

Netflix'in Death Note live-action uyarlaması, geçen yaz ilk kez yayınlanmaya başladı ve özellikle animenin hayranları tarafından büyük bir küçümseme ile karşılandı. Buna rağmen Death Note, şirketin Baş İçerik Sorumlusu Ted Sarandos'a göre film Netflix için “büyük” bir başarıydı. Öyle ki, bir devam filminin geleceği de çok geçmeden duyuruldu.

Haber, THR'nin gelecek Netflix filmlerini gösterdiği bir bölümde, Çarşamba sabahı geldi. Devam serinin geleceği teyit edildikten hemen sonra, Greg Russo'nun senaryodan sorumlu olacağı açıklandı. Yakın zaman önce Mortal Kombat Reboot ve Unnamed Resident için senaryolardan sorumlu olan Russo Hollywood'da kötü bir şöhret kazanmıştır.

İlk Death Note filminde orjinal hikâyeye ne göre bir çok farklılıklarla karşılaşılmıştı. Aslında Kira olduğu öğrenilen Light'ın trajik ölümü ile biten son yerine, film Light'ın babası tarafından keşfedilmesiyle bitmektedir. L ve Misa’nın kaderi gibi diğer olaylar da filmde büyük ölçüde farklılık göstermiştir.


Şu anda hikaye veya oyuncular hakkında bir haber yayınlanmamıştır. Yönetmen Adam Wingard ise devam filmi için geri dönüp dönmeyeceği konusunda hiçbir yorum yapmamıştır.

Kaynak: crunchyrolltwinfinite

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları