Amanchu! Advance Animesi İçin 3. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Kozue Amano'nun Amanchu! adlı mangasının TV anime uyarlaması için resmi sitesi, içinde Maaya Sakmoto'nun seslendirdiği ED tema şarkısı "Hello, Hello"nun da bulunduğu üçüncü bir tanıtım videosu yayınladı.

İkinci sezon, 7 Nisan saat 11: 00'de AT-X'de prömiyer yapacak ve ayrıca 8 Nisan saat 11: 00'de Tokyo MX'de ve 10 Nisan saat 12: 30'da BS11'de (11 Nisan sabahı) yayınlanacaktır. 

3. PV:

Yeni Oyuncular:


Ai Yamamoto - Kokoro Misaki

Ai Yamamoto - Kokoro Misaki

Ai Kakuma - Kotori Misaki

Ai Kakuma - Kotori Misaki

Aya Suzaki - Kodama Kohinata

Aya Suzaki - Kodama Kohinata

ÖZET

Bahar, büyük değişikliklerin mevsimi. Hikari Kohinata, hayatının tamamını İzu yarımadasındaki küçük ve güzel bir sahil kasabasında geçiren, neşeli 15 yaşındaki bir kızdır. Lisenin ilk gününde, Tokyo'dan yeni taşınan utangaç, içe dönük bir kız olan Futaba Oki ile tanışır. Ve farkına bile varmadan Futaba Hikari'nin tüplü dalış tutkusuna sürüklenir. Böylece, Futaba yavaş yavaş kabuğundan çıkmaya başlar ve zorlukları nasıl üstesinden geleceğini ve yaşam okyanusuna nasıl dalınacağını öğrenir.


Junichi Sato (Sailor Moon, Princess Tutu, Aria the Animation) baş yönetmen olarak geri dönüyor. Kiyoko Sayama, Kenichi Kasai'nin senaryo görevini üstleniyor. Yoko Ito (Love Stage!!) yine karakterleri tasarlıyor. Gontiti müzik besteliyor ve Flying Dog müzik prodüksiyonu olarak görev yapmaktadır. Minori Suzuki OP tema şarkısı "Crosswalk"ı seslendirmektedir. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları