Ahiru no Sora Mangası TV Anime Oluyor
Takeshi Hinata'nın Ahiru no Sora adlı mangasının bir TV anime uyarlamasının geleceği onaylandı.

Keizou Kusakawa (Fuuka, Aho Girl, Kan Colle) baş yönetmen ve Shingo Tamaki (Aho Girl) animeyi yönetmektedir. Go Zappa (Beatless, Koihime Musō, Blend S) senaryodan sorumludur ve Yoshino Honda (Fuuka) karakterleri tasarlamaktadır.

ÖZET

Hikaye, sadece 149 santimetre (4,9 fit) olan 15 yaşındaki Sora Kurumatani adındaki bir basketbol severi anlatmaktadır. Basketbol kulübüne lisedeyken büyük bir sevinç ve heyecanla katılmıştır ancak kulüp de okulu ve arkadaşlarını yöneten iki korkunç ikiz de bulunmaktadır. Sizce bu tür bir kulüpte Sora devam edebilecek midir?

Kodansha'nın Weekly Shōnen Dergisi'nin bu yılki 13. sayısı bugün, manganın 7 Mart'ta "süper önemli bir duyuru" yapacağını açıkladı.


Takeshi Hinata, 2003 yılında Shonen Dergisi'nde mangayı yayınlamaya başladı ve Kodansha, Ağustos 2017'de manganın derlenmiş kitap ciltlerini yayınladı. Manganın 49'uncu cildi, 16 Mart'ta gönderilecektir. Manganın şimdiye kadar 24 milyon kopyası çıkmıştır. Manga, sıklıkla Japonya'daki en çok satan mangalar arasında yer almaktadır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları