A3! Akıllı Telefon Oyun Uygulaması Anime Oluyor
The A3! Blooming Live 2019 etkinliği sırasında yapılan duyuruda, Liber Entertainment'ın A3! aktör-eğitimi akıllı telefon oyununun animeye uyarlanacağı onaylandı ve ayrıca bir tanıtım videosu yayınlandı.

Keisuke Shinohara (Black Fox) animeyi P.A.WORKS ve Studio 3Hz'de yönetmektedir. Mariko Komatsu, Ryō Fujiwara'nın orjinal karakter tasarımlarını animeye uyarlamakta ve baş animasyon direktörlüğünü yapmaktadır. Naoki Hayashi (Black Fox) serinin senaryolarından sorumludur. Infinite prodüksiyon olarak hizmet vermektedir.


A3! oyunu Ocak 2017'de akıllı telefonlar için piyasaya çıkmış ve ilk bir ay içinde iki milyon indirmeye ulaşmıştır. Oyunun, Mart 2018 itibariyle beş milyon indirmeye sahiptir. Uygulama ayrıca 9-10 Ocak 2018'de Japonya'daki iOS oyun satışlarında 2. sırada yer almıştır. CYBIRD oyunu dünya çapında İngilizce olarak yayınlayacaktır.

PV:

ÖZET

Oyun, her biri belirli bir mevsim temalı dört erkek aktör grubuna sahiptir. Oyuncular yapımcı rolünü üstlenirler ve gruplarının performans becerilerini geliştirmekten sorumlu olurlar.


Oyun, geçtiğimiz Temmuz ayında Tokyo'daki The Galaxy Theatre'da giriş yaptı ve geçen Kasım ayında The Galaxy Theatre'daki şovunu bitirmeden önce Kyoto'da sergilenen bir sahne oyununa ilham kaynağı olmuştur. Mankai Stage A3! adlı yeni sahne oyunu ~Sonbahar ve Kış 2019 ~ 31 Ocak - 11 Şubat tarihleri arasında Tokyo'daki Nippon Seinenkan Salonunda, 23 - 24 Şubat tarihleri arasında Yamaguchi'deki Shimonoseki Salonunda, 23 - 24 Şubat tarihleri arasında Osaka'daki Umeda Sanat Tiyatrosu'nda, 15 Mart - 24 Mart tarihleri arasında Tokyo'daki Galaxy Theatre'da sergilenecektir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları