2019 Fruits Basket Animesi’nde İki Yeni Seiyuu
Kazuyuki Okitsu ve Takahiro Sakurai eğlenceye katılıyor.

           Image

Natsuki Takaya’nın hikayesini en başından anlatmak için yeni bir oyuncu kadrosu ve yapım ekibinin bir araya geldiği haberini almamızdan bu yana birkaç hafta geçti. Resmi web sitesinden çıkan en son haberlerde Kazuyuki Okitsu (Berserk-Serpico)’nin Hatori Sohma'yı, Takahiro Sakurai(Berserk-Griffith)’nin ise Ayame Sohma'yı seslendireceği belirtildi.  

İşte yeni karakterlerin görünüşü:


            Image          Image


                       Kazayuki Okitsu, Hatori Sōma                           Takahiro Sakurai, Ayame Sōma

Takaya' nın isteği doğrultusunda tüm oyuncu ve yapım ekibi kadrosu değişen anime, manganın tüm bölümlerini kapsayacak. Önceden duyurulan kadro üyelerini hatırlayalım:

Image Image

                     Manaka Iwami, Tohru Honda                               Nobunaga Shimazaki, Yuki Sohma

      ImageImage

                    Yūma Uchida, Kyo Sohma                                       Yūichi Nakamura, Shigure Sohma

    Image               Image

                    Atsumi Tanezaki, Arisa Uotani                                 Satomi Satou, Saki Hanajima

      Image Image

                        Rie Kugimiya, Kagura Sōma                                    Megumi Han, Momiji Sōma

                                 Image

                                                       Makoto Furukawa, Hatsuharu Sōma

Anime Japonya'da TV Tokyo, TV Osaka ile diğer kanallarda Nisan ayında prömiyer yapacak ve FunimationNow'da online olarak yayınlanacak. Funimation ayrıca video dağıtım haklarını da lisansladı.

2019 Fruits Basket Animesi TMS Entertainment stüdyolarında Yoshihide Ibata (Pikaia!!, FLCL Progressive) tarafından yönetiliyor. Taku Kishimoto (Silver Spoon, Haikyu!!, 91 Days, Hanebad!) serinin dizilimden sorumluyken, Masaru Shindō (Macross Delta, My Teen Romantic ComedySNAFU) karakterleri tasarlıyor. Ekibin başında ise Takaya’nın kendisi bulunacak.

 Image Image 

Takaya, orjinal Fruits Basket mangasını 1998-2006 yılları arasında Hakusensha’nın Hana to Yume dergisinde yayınladı. İngilizce versiyonu ise 2004’ten 2009’ a kadar Tokyopop’ ta neşredildi. Yen Press, Haziran 2016’da mangayı 12 ciltlik bir seri halinde yeniden düzenledi.

Özet:

Bir aile trajedisi hayatını alt üst ettiğinde, cesur lise öğrencisi Tohru Honda ipleri kendi ellerine almaya karar verip bir çadıra yerleşiyor. Ne yazık ki yeni evini gizemli Sohma klanına ait özel araziye kuruyor ve bunun fark edilmesi çok uzun sürmüyor. Ancak Tohru, Sohma ailesinin onu kabul etmesinin ardından ailenin akıl almaz sırrını keşfediyor – bu insanlar karşı cinsten birileri onlara dokunduğu zaman, Çin burçlarındaki hayvanlarına dönüşüyorlar!

                 ImageManga, 2001 yılında animeye adapte edildi.                                             

Takaya, Eylül 2015’te "HanaLaLa online" sitesinde Fruits Basket Another isimli bir devam serisi yayınlamaya başladı ancak 2017 yılında sitedeki bir diğer manga ile birlikte Hakusensha’ nın Manga Park sitesine ve uygulamasına taşındı. Yazar Aralık ayında mangayı bitirerek tek bölümlük hikayeler yayınlamayı planladığını bildirdi. One-shot’lar üçüncü bölümde sonlacak.

Devam mangası Tohru liseden mezun olduktan sonraki süreci kapsıyor ve Sawa adında liseye yeni başlayan bir kız çocuğunu konu alıyor.

Kaynak: crunchyrollann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları