2016 Güz Anime Serileri
2016 yılı herzamanki gibi dopdolu geçiyor. Bir birinden güzel sonbahar serilerinden birkaç derleme sizlerle

Kubikiri Cycle: Aoiro Savant to Zaregototsukai

Hikaye, kahramanımız "I" ve karşılaştığı cinayetleri, gizemleri konu almaktadsır.Hikayenin dışında kalmaya çabalasa da hep olayların merkezine çekilmektedir.Uzak durmak için çok çabalamasına rağmen, sonunda hep ne yaparsa yapsın her şeyin boşuna olduğunu fark eder.

Fune wo Amu (The Great Passage)

Büyük Geçit adlı yeni bir sözlük, yayımlanacağı güne adım adım ilerlemektedir. Normalde yayıncı Senbu Shobo'nun satış departmanında çalışan Mitsuya Majime, yakında emekli olacak kıdemli bir editör olan Kouhei Araki tarafından işe alınır. Sözlük departmanı, şirkette "para yiyen haşere" olarak anılmaktadır ama Mitsuya büyük bir editör olmak için azmini ve kelimelere olan bağlılığını kullanır. Sosyal becerileri zayıf olan Mitsuya, kendini ondan daha iyi ifade edebilen Masashi Nishioka adlı bir adamla çalışmaya başlar.

Occultic;Nine

Occultic;Nine

Hikâye, 17 Yaşında lise öğrencisi Yuuta Gamon tarafından yürütülen “Chojo Kagaku Kirikiri Basara” isimli esrarlı özet bloğuna bağlı dokuz kendine has bireyin “paranormal bilim” adı altındaki olaylarını anlatıyor. Bu dokuz kişinin etrafında gelişen küçük gelişmeler zaman içinde dünyanın sağ duyu anlayışını değiştirecek inanılmaz bir olaya götürecektir.

Mahou Shoujo Ikusei Keikaku (Magical Girl Raising Project)

Yüksek popülerliğe sahip sosyal ağ oyunu “Sihirbaz Kız Yetiştirme Projesi” oynayan kişiler için 10000’de 1 şans oranı ile gerçek sihirbaz kıza dönüşme şansı tanıyan mucizevi bir oyundur. Yeterince şanslı olan kızlar sihir güçleri kazanıp, günlerini gün etmektedir. Ancak bir gün, uygulama yönetimi keyfi olarak “Çok fazla sihirbaz kız olduğu için bu sayı yarıya indirilecektir.” diye anons geçer. Bu nedenle 16 sihirbaz kız arasında acımasız ve merhametsiz bir hayatta kalma mücadelesi başlar.

"Öğretmek öğrenmektir."

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları