2. Eureka Seven: Hi - Evolution Filmi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu, Görsel ve Başlık Yayınlandı
Eureka Seven: Hi - Evolution film üçlemesi için resmi web sitesi, tanıtım videosunu, görselini ve üçlemenin ikinci filminin başlığını yayınladı: Anemone: Kōkyōshihen Eureka Seven Hi-Evolution (Anemone: Eureka Seven: Hi - Evolution).

Yukarıdaki görsel, şimdiye kadarki türünün en büyük örneği olan serinin ana mechası Nirvash'ı göstermektedir.

Film, 10 Kasım'da Japonya'da başlayacaktır.

PV:

ÖZET

Eureka Seven serisinde bir ilk olarak, film Tokyo'da geçecektir. Film, yedi yıl önce Toyko'daki bir savaşta babasını kaybeden bir kız olan Anemone'nin, doldurulmuş oyuncağı Gulliver ve AI-concierge Dominikids ile olan yolculuklarını anlatmaktadır. Şimdi o, 2.6 milyar insanı öldüren insanlığın en büyük düşmanı "Eureka Seven" ile mücadele etmek için "Acid" adı verilen bir deney birimi tarafından bir stratejinin önemli bir parçası olmuştur. Uçuruma sürüklenen insanlığın tüm umudu, Anemone'nin üzerindedir.

Kadronun büyük bir kısmı aynı kalmaktadır ama Takuhito Kusanagi ve Fumihiro Katagai yeni tasarımcılar olacaktır. Shigeru Fujita ve Ayumi Kurashima, animasyon direktörü olarak devam edeceklerdir ama aynı zamanda yardımcı karakter tasarımcıları olarak da hizmet vereceklerdir. Kenta Yokoya, mecha animasyon direktörü ve tasarım çalışmalarından sorumlu olacaktır. Önceki mecha animasyon direktörü olan Shingo Abe, baş animatör olarak hizmet verecektir.


Üçlemenin ilk filmi, geçtiğimiz Eylül ayında Otakon'da dünya çapındaki ilk çıkışını yaptıktan sonra, Japonya'da 107 Screen'de gösterime girdi. İlk iki gününde filmden, yaklaşık olarak 63 milyon Yen (yaklaşık 561.137$) elde edildi. Funimation filmi, 5 ve 7 Şubat'ta Amerika Birleşik Devletleri'nde, İngilizce altyazılı ve İngilizce dub'lu olarak gösterime soktu.

Üçüncü film 2019'da başlayacaktır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları