Yeni Oyun: Fire Emblem Heroes
Nintendo'nun yeni yaptığı Fire Emblem oyunu

Yeni Oyun: Fire Emblem Heroes

Nintendo Çarşamba günü Nintendo Direct sunumu sırasında Fire Emblem Heroes 'un akıllı cihazlar için ilk Fire Emblem oyunu olduğunu açıkladı. Oyun 2 şubatta androide, yakında da iOS işletim sistemine uygun halde kulanıma sürülecek

Oyuncular oyunda önceki  Fire Emblem oyunlarındaki karakterleri yaratabilecek bir rol alıyorlar. Karakterler, çeşitli sanatçılardan ve yeni kaydedilmiş seslendirmelerden yeni illüstrasyonlar alacaklar.

Fire Emblem serisindeki ana oyunlarda olduğu gibi, Fire Emblem Heroes da oyuncunun bir orduya komuta edeceği taktik savaşlara sahne olacak. Ana göreve ek olarak oyun karakterleri level atlatmak için bir eğitim modu sunacak.

Nintendo, oyuncuların en sevdiği kahramanlar için oy kullanabileceği "Efsanelerinizi Seçin" kampanyasına ev sahipliği yapıyor. En iyi sıralamada olan kız ve erkek karakter oyunda özel versiyonlar alacak ve katılımcılar My Nintendo Platinum Point bonusunu elde edecekler.


Nintendo 2016'daki düşüş için geçen Nisan yeni bir Fire Emblem oyunu planladığını açıkladı. Nintendo, oyunun önceki Fire Emblem oyunlarına kıyasla daha erişilebilir olmasını planladığı zamanda ortaya çıktı.



Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları