Sekkou Boys Anime Tanıtımı
Komedi serüvenine hoş geldiniz...

Sekkou Boys

Image

Anime Adı       :     Sekkou Boys / 石膏ボーイズ

Anime Türü      :     Komedi, Müzik

Bölüm Sayısı    :     12

Yapım Yılı        :     8 Ocak 2016 - 25 Mart 2016

Yapımcılar       :      Kadokawa Pictures Japan, Ultra Super Pictures

Stüdyolar         :      LIDENFILMS

Süre                  :      Her bölüm 7 Dakikadır.

Konusu:

Miki Ishimoto, taş figürü üniversitesi mezunudur ve yeni iş için çok heyecanlıdır. Fakat tecrübesiz olmasına rağmen yeni bir erkek grubuna yönetici olur. Miki yeni erkek grup üyelerinin Greko-Romen taş heykel büstleri olduğunu bulana kadar hayatı düzgün bir şekilde devam ediyordu. Erkek grubundaki taş heykel büstlerin isimleri Lideri Aziz George, yetenekli Hermes, tutkulu Mars ve yakışıklı çocuk Medici’dir. Miki gruba katılır ve kendini eğlencenin içinde bulur.

Karakter Tanıtımı:

Image

– Medici (ses. Shinonosuke Tachibana): Ünlü İtalyan Medici ailesinin küçük oğlu, 1453-1478 arasında yaşamış. Sanata düşkünlüğü ve yakışıklılığı ile ün salmış, tarihi bir karakter.

Image

– Aziz George (ses. Tomokazu Sugita): RMS. 275-303 arasında Roma’da yaşamış ve daha sonra bir aziz ilan edilmiş; Kapadokya’da bir ejderha ile savaştığı efsanesine inanılan bir asker.

Image

– Mars (ses. Daisuke Ono): Roma mitolojisinde savaş tanrısı, ordunun ve çiftçilerin koruyucusu. Erkeklik ve yıkım temsil eder.

Image

– Hermes (ses. Jun Fukuyama): Yunan mitolojisinde ticaretin, hızrsızların, sporun ve atletlerin tanrısı. Zeus’un oğullarından biri ve tanrıların habercisi.

Sekkou Boys

Seslendirenler:

Image

Saint Giorgio: Tomokazu Sugita

Image

Medici: Shinnosuke Tachibana

Image

Hermes: Jun Fukuyama

Image

Mars: Daisuke Ono

Image

Miki Ishimoto: Shiho Kokido

Image

Kinue Yamashita: Rena Maeda

Image

Hanzō Horibe: Takaya Kuroda

Image

Hironori Yanagisawa: Takahiro Sakurai

Image

Mira Hanayashiki: Yui Makino


Miki Ishimoto okuldan mezun olduğundan beri ilk kez bir işe giriyor ve çok heyecanlı. Deneyimsiz olabilir ama çok çalışacak ve başarılı olacak. Yapacağı iş, listelerde yeni yeni yükselmeye başlayan Sekkou Boys erkek idol grubunun menajerliğini yapıyor. Bir anime senaryosu olarak kulağa çok normal gibi gelebilir ama ufak bir ayrıntı var: Sekkou Boys grubunu oluşturan dört erkek, birer Greko-Romen heykel! Ve Miki de sanat okuluna girebilmek için paso heykel çizmek zorunda kalmış, heykellerden nefret etme derecesine gelmiş biri…

Komedi serüvenine hoş geldiniz kısacası.


İlk bölüm yayın tarihi

: 8 Ocak 2016

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları