Scared Rider Xechs'in Mangası Web Dergisinden de Takip Edilecek
Manganın internetten yayınlanacağı duyuruldu

Shueisha'nın Miracle Jump dergisinin Şubat sayısında dikkatleri Scar-red mangasıyla ilgili bir haber çekiyor. Jun Kumagai ve Daisuke Furuya'nın hazırlanmasına emeklerinin geçtiği manga Shueisha'nın Young Jump web dergisine 16 Mart'ta taşınacak.

   Orjinal bir hikayeye sahip olmasına rağmen, manga Red Entertainment'ın Scar-red Rider XechS romantik macera oyunundan ve Rejet'ten esinlenmiş. FUNimation oyunun anime uyarlamasını yapımına başlanıldığı geçtiğimiz Temmuz ayından beri yayın akışına koydu. Animenin hikayesini ise şöyle tanımlıyor:

   Sebepleri sembolize eden Mavi Dünya, Nightfly'ONote olarak bilinen ve içgüdüleri sembolize eden Kırmızı Dünya'dan çıkıp gelmiş azgın yaratıkların saldırısı altındadır. Mavi Dünyayı yönetmesi için seçilen 17 yaşındaki genç arastırmcı Akira Asagi "IS" adlı savaş biriminin kontrolünü eline alacak. Scared Rider Xechs olarak ta bilinen bu altı binici Ryuukyuu LAG ta dünyalarını ve birbirlerini korumak için hayatları pahasına savaşacaklardır.

Image

   Oyunun orjinal senaryo yazıcısı Kumagai mangayı yazarken karakter tasarımcı pako ise çizimleri gerçekleştiriyor. Daisuke Furuya ise genel film şeridi sorumlusu. Manga gectiğimiz Haziran'da Miracle Jump'ta başladı, ilk cilt ise 19 Mayıs'ta yayımlanacak.

   Orijinal oyun PS2 için 2010 yılında çıkmıştı, 2011 yılında ise Scared Rider Xechs: Stardust Lovers fan diski yayımlandı. 2012 yılında PSP için ikisi birlikte set olarak sunulmuştu.

Image

Kaynak: animenewsnetwork.com 

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları