Chain Chronicle Anime Projesi
Anime versiyonu 7 Ocak'ta gösterime girecek.

Chain Chronicle: Haecceitas no Hikari (Chain Chronicle: The Light of Haecceitas) resmi internet sitesi, SEGA'nın "Chain Chronicle" adlı telefon oyununun dramatik-televizyon uyarlaması, cuma günü dramatik projenin trailerini yayınlamaya başladı.

Site ayrıca üçüncü film için bir poster yayımladı

Site ayrıca üçüncü film için bir poster yayımladı

Bu anime projesinin hem dramatik hem televizyon versiyonu bulunmakta. Dramatik versiyon 3 filme ayrılıyor ve her film 2 haftalık sözleşmeli süreyle tiyatroda gösterimde kalıyor. japonya'da ilk film 3 Aralık, ikincisi cumartesi, üçüncüsü ise Şubat 11'de gösterime girecek. 12 bölümlük anime versiyonu 7 Ocak'ta gala yapacak. Her üç anime filminin de hikayeleri, televizyonda yayınlanacak 4 bölümle aynı içeriğe sahip.

Animenin film ve dizi versiyonunu Crunchyroll ve FUNimation Entertainment yayınlayacak. Crunchyroll; Japonya'da İngilizce altyazılı olarak filmleri ve diziyi yayınlarken, Funimation, English SimulDub (radyo programı) yapmayı planlıyor. Crunchyroll, animenin ilk filmini ve bölümünü yayınladı. ikinci bölümün galası cumartesi günü.

Crunchyroll ve FUNimation hikayeyi şu şekilde betimliyor:

"Bu Chain Chronicle'ın hikayesi, dünyada yaşanan herşeyin tanımlamasını yapan kitap."

"Yggd'ın uzak kıtalarında yaşayan insanlar yaşadıkların yerden başka bir yer olmadığını düşünüyordu. Kıta birkaç bölgeye ayrılmıştı ve her birinin başında bir kral vardı. Aralında küçük anlaşmazlıklar çıksa da konferansda krallar orta yolu buluyordu, ta ki korkunç "Kara Ordu" gelene kadar.

Ve böylelikle Chain Chronicle'ın, arkadaşlığın ve dünyanın akıbetini belirleyecek Gönüllü Ordu ve Kara Ordu arasındaki savaşların hikayesi başladı."


Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları