Ballroom e Youkoso'yu İzlemek İsteyenler?
Salon dansları mangası Ballroom e Youkoso 2017 yaz animeleri arasındaki yerini alacak.

Monthly Shounen Dergisi'nin Şubat 2017 sayısı, 6 Ocak 2017'de satışa çıkıyor ve dergi Ballroom e Youkoso Mangası'nın animeye uyarlanacağını duyuracak.

Image

MANGANIN KONUSU

Fujita ortaokul boyunca amaçsızca sürüklenirken ne arkadaşları ne de başka bir şey dikkatini çekemedi. Bir gün bir çete tarafından saldırıya uğrayan Fujita, gizemli bir adam tarafından kurtarıldı. Onu kurtaran adam bir dövüş sanatçısı değildi, o adam bir salon dansları eğitmeniydi! Durumun ilginçliği ile belki ilhamını bulur diye Fujita yeni başlayanlar için birkaç derse girer ve isteksizliği yine benzerdir. Derken Shizuku adında bir gencin dansından ölümüne etkilenir. İşte o adım, Fujita'nın rekabetçi dans dünyasına attığı ilk gerçek adımdır! 

Ballroom e Youkoso, 2013 yılında 6.  Manga Taisho Ödülleri'nde (78puan, 3. sıra) ve 2015 yılında 8. baskısında (40 puan, 6. sıra) aday gösterilenlerden biriydi. Seri, Kono Manga ga Sugio'nun 2013 yılı baskısında erkek okurlar arasında 9. sırada yer aldı. 

Seriler,27 Eylül 2016'dan itibaren Kodansha Comics USA tarafından Welcometo the Ballroom olarak İngilizce yayınlanmaya başladı. 

kaynak: mal

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları