Yugo İshikawa 9 Eylül'de Yeni Mangaya Başlıyor
Kotei no Himawari mangası, su basmış evine dönen gazeteciyi konu alıyor.

Shogakukan's Big Comic dergisinin bu yılki 17. sayısında, Yugo İshikawa'nın, derginin 9 Eylül'de çıkacak olan bir sonraki sayısında Kotei no Himawari (Sunflowers on the Lakebed) adlı yeni bir mangaya başlayacağı duyuruldu. Manganın renkli başlık sayfası olacak ve ilk bölüm 42 sayfa olacak.

Manga, Takuro adlı bir gazeteciyi konu alıyor. Takuro'nun yaşadığı yer sular altında kalır ve baraj inşa edildiği için göle dönüşür. Fakat uzun bir kuraklık döneminden sonra göl kurur ve Takura, eski evine gider.

İshikawa Ağustos 2021'de Babel mangasını bitirmişti. İshikawa mangayı Aralık 2017'de Shogakukan'ın Big Comic Superior dergisinde başlatmıştı. Shogakukan manganın 10. ve son cildini Ekim 2021'de yayımlamıştı.

İshikawa'nın Yoiko mangası 1998-1999 arasında yayımlanan, Kappa no Kaikata mangası 2004'de yayımlanan ve Fighting Beauty Wulong mangası 2005-2006 arasında yayımlanan animelere uyarlanmıştılar.

İshikawa, altı yıldan sonra Sprite serisini bitirip Nisan 2015'de Big Comic Superior'da Wonderland mangasını başlatmıştı. Wonderland Ekim 2017'de bitince, iki ay sonra Babel mangasına başladı. Shogakukan Wonderland mangasının altı cildini yayımladı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları