Yu Yu Hakusho Yeni Akıllı Telefon Aksiyon RPG'sini Getiriyor
Karakter gelişimi üzerine kurulu RPG

Mobcast ve eitarosoft, Salı günü geçici olarak Project U başlıklı yeni bir Yu Yu Hakusho akıllı telefon oyunu geliştirdiklerini açıkladı.Şirketler oyunu "karakter gelişimi üzerine kurulu RPG"olarak nitelendirdi.

                               Image

Oyun oyuncuların bölümleri birlikte temizleyebileceği çevrimiçi bir RPG olacak. Oyuncular, karakterlerini güçlendirmelerini sağlayan orijinal manga hikayesinde ünlü sahneleri tasvir eden kartları toplayabiliyorlar. Ortak oynamanın dışında oyuncular birbirleri ile de dövüşebilecekler.

KLab Games ve Axel Game Studio ayrıca ayrı bir geliştirme olarak Yu Yu Hakusho oyununu İOS ve Android için adı Yu Yu Hakushu 100% (100% Serious Battle) olarak açıkladı.Oyun animedeki karakterleri barındıracak, Yusuke olarak  Nozomu Sasaki, Kuwabara olarak Shigeru Chiba, Kurama olarak Megumi Ogata, Hiei olarak Nobuyuki Hiyama ve Genkai olarak Hisako Kyouda. Aplikasyon bu sene piyasada olacak.

Animenin ayrıca yeni Blu ray diskleri piyasa sürülücek, bunların sonuncusu 26 Ekim de çıkışını gerçekleştiricek ve bunun içinde yeni animsayonların bulunduğu bi paket de bulunacak.

Yoshihiro Togashi (Hunter x Hunter) orjinal Yu Yu Hakusho mangasını 1990'dan 1994'e kadar bizlerle paylaşmıştı.Viz Media 2002 yılında mangayı ingilizce olarak Shonen Jump'da paylaşmaya başlamıştı, ve ayrıca 19 cildin hepsini de piyasaya sürdü.Manga, 14 yaşındaki suçlu Yusuke Urameshi'yi izliyor ve bir araba kazasında bir çocuğu kurtarmaya çalışınca ölüyor. Ruh Dünyası ölümünden şaşkına dönüyor ve kendisine iblisleri yenmekle görevli "ruh dedektifi" olarak geri dönme şansı sunuyor.

Anime uyarlaması 1992'den 1995'e kadar sürdü.Ayrıca seriye ait iki film ve iki adet anime (OVA) bulunmakta. FUNimation Entertainment animeleri ve OVA'ları Kuzey Amerika'da yayınladı. Media Blasters ve daha sonra Funimation ilk filmi yayınladı ve Central Park Media ikinci filmi bizlere sundu. Animeler ise ilk olarak Adult Swim üzerinden daha sonra ise Toonami üzerinden seyircilerle buluşturuldu.


Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları