Yeni Oyun: Tales of Rays
Bandai Namco'nun yeni Tales of oyunu

Yeni Oyun: Tales of Rays

Bandai Namco Entertainment, önümüzdeki Tales of Rays akıllı telefon rol yapma oyunu için promosyon amaçlı bir video yayınlamaya başladı.  Video,  Wit Studio'nun (Attack On Titan) açılış animasyonlarından klipleri önizlemektedir.  Alexandros açılış temasını gerçekleştiriyor.


Oyun diğer Tales of oyunları karakterlerinin geri döndürülmesi ile birlikte Ickx Neve (Natsuki Hanae tarafından seslendirilen) ve Mileena Weiss (Haruka Terui tarafından seslendirilen) yeni karakterleri canlandırıyor.  Hidenori Matsubara (Sakura Wars , In This Corner of the World) karakterler dizayn ediyor ve Takumi Miyajima (Tales of The Abyss , Tales of Sympghonia) senaryoyu yazıyor.


Bandai Namco Entertainment, ilk olarak Aralık 2015'te oyunu açıkladı ve bu yıl bir zaman iOS ve Android'de kullanıma sunulacak. Bandai Namco Entertainment,  Avrupa'daki "Tales of the Rays" markasına sahip.


Tales of oyunu franchise, ana başlıklarındaki karakterleri içeren çok sayıda  akıllı telefon oyununa ilham verdi. Bandai Namco, Mart 2014'te Tales of Asteria akıllı telefon oyununu piyasaya sundu ve iki ek bölüm daha üretti.  Bandai Namco ayrıca, Mart 2014'te Tales of Link akıllı telefon oyununu piyasaya sundu ve oyunu geçen sene İngilizce olarak yayınladı.




Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları