Yeni City Hunter Filminin İsmi, Fragmanı ve Kadrosu Açıklandı
Kapanış jeneriğinin TM Network'ün "Get Wild" isimli şarkısı olacağı kesinleşti.

Tsukasa Hojo'nun City Hunter mangasından uyarlanacak olacak yeni filmin resmi internet sitesi filmin isminin "Gekijōban City Hunter: Shinjuku Private Eyes" (İngilizcesi; City Hunter the Movie: Shinjuku Private Eyes) olacağını ve oyuncu kadrosunu Perşembe günü duyurdu. Ayrıca websitesi bir görsel ve yeni tanıtım fragmanını da yayınladı.

Bir önceki fragmanda olduğu gibi yeni tanıtımda da ilk TV animesinin kapanış jenerik müziği olan TM Network'ün "Get Wild" isimli şarkısı olarak kullanıldı. Resmi internet sitesi film içinde kapanış jenerik şarkısı olarak kullanılacağını onayladı.

Açıklanan yeni kadro;

  • Marie Iitoyo, Ai Shindō olarak. Ryo'yu koruma olarak tutan Model ve üniversite öğrencisi.
  • Kōichi Yamadera, Shinji Mikuni olarak. Kaori'nin çocukluk arkadaşı.
  • Houchu Ohtsuka, Vince Englert olarak. Gizemli bir silah satıcısı.
Film Marie Iitoyo'nun ilk seslendirme deneyimi olacak.


Film Japonya'da 8 Şubat 2019'da yayınlanacak.

Komedi ikilisi Tutorial'dan Yoshimi Tokui'nin filmde özel bir rolü olacak ancak kadrodaki karakteri henüz açıklanmadı.

Önceki kadrodan dahil olanlar;

  • Akira Kamiya, Ryo Saeba olarak.
  • Kazue Ikura, Kaori Makimura olarak.
  • Harumi Ichiryūsai (Youko Asagami), Saeko Nogami olarak.
  • Tesshō Genda, Umibozu olarak.
  • Mami Koyama, Miki olarak.
Bir önceki animenin yönetmeni olan Kenji Kodama filmde Şef yönetmen görevini üstleniyor. Yoichi Kato (Aikatsu!, Yōkai Watch, Monster Strike the Animation) senaryo yazarı, Kumiko Takahashi (Birdy the Mighty,Card Captor Sakura) karakter tasarımcı ve Taku Iwasaki (Gurren Lagann, Gatchaman Crowds) ise filmin müzik düzenleme görevlerini alıyor. Animasyon ise Sunrise tarafından gerçekleştiriliyor.

Yeni film günümüz Shinjuku'da geçmekte.

Manga, Tokyo'nun Shinjuku semtinde rakipsiz bir nişancı, özel dedektif ("Süpürücü") ve suikastçi olarak çalışan, kadınlara aşırı takıntılı Ryō Saeba'yı konu alıyor. Koruma görevinin haricinde müşterilerinin diğer isteklerini de yerine getirerek hizmet etmektedir.


Hojo'nun 1985 yılında yayınlanan mangası dört TV anime serisine, bir anime filmine ve 2015 yılında yapılan orjinal anime DVD'sinin de dahil olduğu bir çok ayrı bölüme ve özel televizyon bölümlerine ilham kaynağı olmuştur. ADV Films Kuzey Amerika'da projenin bir çok kısmını yayınlamıştır. Jackie Chan 1993 yılında Hong-Kong'da geçen ve mangaya oldukça benzer live action uyarlamasını yapmıştır. 2011 yılında live action Kore televizyon uyarlaması yayınlanmış ve Hulu bu uyarlamayı Amerika'da yayınlamıştır.

Hojo'nun Angel Heart 2. Sezon mangası Mayıs 2017 yılında son bulmuştu. Sokura Nijiki Haziran 2017'de Kyō Kara City Hunter ismi ile bir spin-off mangası yayınlamıştır. Est em (Maki Satoh'nun kullandığı takma isimi) Nisan ayında City Hunter Gaiden Ijuin Hayato-shi no Heion Naranu Nichijō (İngilizcesi, City Hunter Gaiden Mr. Hayato Ijuin's not peaceful life) ismi ile başka bir spin-off yayınlamıştır.

Kaynak: ANN


1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları