Koronaya Rağmen Yapımları Tamamlanan Animeler
Korona pandemi nedeniyle iptal olan yapımlar, etkinlikler dışında tamamlanan yapımlar da var. Gelin onlara göz atalım ve bir nebze umut dolalım.

Korona pandemiden dolayı pek çok yapım ya ötelendi ya ertelendi. Bu yapımları listelediğimiz haberimizden sonra sıra korona pandemiye rağmen devam eden / devam edecek yapımlar ve stüdyoların güncel durumları ANN tarafından derlendi. Biz de bu derlemeyi sizler için bir araya getirdik.

BNA: Brand New Animal (İlk gösterim 21 Mart)

Arte (ilk gösterim 4 Nisan)

Ascendance of a Bookworm (ilk gösterim 4 Nisan)

Dropkick on My Devil!! Dash (ilk gösterim 6 Nisan ve 11 bölüm de aynı gün servis edildi.)

My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom! (ilk gösterim 4 Nisan)

Sing "Yesterday" for Me (ilk gösterim 4 Nisan)

Image

Aşağıdaki animeler üzerinde çalışan bireysel animatörler kendilerine ait parçaların tamamlandığını ancak mutlak bir bütünsel üretimin henüz tamamlanmadığını açıkladılar: 

Tower of God
(animatörler kendilerine ait çalışmaları tamamladı)

Ekipten birileri aşağıdaki yapımın neredeyse tamamlandığını açıkladı: 

Kaguya-sama: Love is War Sezon 2
(animasyon yapımcısı Yasuhito Kikuchi 16 Nisan'da biraz daha işleri olduğunu açıkladı) 

Polygon Pictures 7 Nisan'dan itibaren tüm şirket çalışanlarının uzaktan çalışma sistemine geçiş yapacaklarını duyurdu. Fakat 28 Nisan ve 20 Mayıs arasında yine ofisten çalışılmasına dönüşümlü ya da kısıtlı şekilde devam edecekleri de bilinenler arasında. 28 Nisan - 20 Mayıs tarihlerine alternatif olarak 8 Nisan - 6 Mayıs aralığı da alternatif senaryo olarak eklenmiş durumda.  Studio Colorido, dış kaynaklı bir serbest çalışanın yakınındaki bir kişinin COVID-19 testi pozitif çıkınca ve bu serbest çalışanın da o kişi ile iletişimde olduğunu öğrenince 27 Şubat'ta ekibine evden çalışma talimatı verdi.  Twin Engine Group'un diğer tüm stüdyoları ve ekipleri (Geno Studio, Lay-duce, Peakys, daisy, Filmony ve Yamahitsuji ekibi dahil), aralarındaki sık etkileşim nedeniyle 28 Şubat'tan 13 Mart'a kadar evden çalıştı. Twin Engine 20 Mart'ta yaptığı açıklamada evden çalışmanın bir süre daha devam edeceğini duyurdu.  

Anpanman ve Sazae-san gibi birkaç yapım bu baharda yeni bölümleri yayınladı, ancak gelecek bölümlerdeki ses kayıtları durduruldu. Crunchyroll, Funimation, HIDIVE ve Netflix, İngilizce dublajsız tüm serileri yayınladı, ancak Funimation bu süreçte bazı dizileri dublajlı yayınlayabildi. 



kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları