Yama no Susume'nin 3. Sezon Videosu Yeni Serinin Sonbaharda Geçeceğini Gösteriyor
Shiro'nun mangasına dayanan 3. sezon, bu yaz başlayacak.

Yama no Susume (Encouragement of Climb) animesinin franchise web sitesinde 3. sezonla ilgili tanıtıcı bir video yayınlanmaya başladı. Videoda, animenin sonbahar setinde hazırlandığı görülüyor. 

Yeni sezon bu yaz yayınlanmaya başlayacak.

En son yayınlanan Yama no Susume: Omoide Present OVA'sındaki ekiple üçüncü sezondaki ekibin aynı olacağı görülüyor, ayrıca ana oyuncuları seslendiren kişiler de projedeki yerini alacak. İlk iki sezonu yöneten Yusuke Yamamoto, üçüncü sezonu yine 8-Bit'te yönetecek. Yuusuke Matsuo karakter tasarımları ve animasyon yönetmeni olarak geri dönerken Kazuyuki Fudeyasu senaryoyu yazacak. Tom-H@ck ve yamazo müzikleri besteleyecek.

Anime, Shiro'nun Yama no Susume mangasını baz alıyor. Manga, Ocak 2013'te yayınlanan beşer dakikalık 12 bölümden oluşan seriye ve ardından Temmuz 2014'te on beşer dakikalık 24 bölümden oluşan ikinci sezona ilham verdi. 

Yama no Susume: Omoide Present, geçtiğimiz Ekim Japonya'da 10 Aeon Cinema salonunda gösterime girdi. theaters in Japan last October. Crunchyroll, iki sezonu da Encouragement of Climb ve Encouragement of Climb Second Season adıyla yayınladı. 

Image

Manga ve anime, iç mekanları tercih eden Aoi ve dağlara hayran Hinata isimli iki çocukluk arkadaşının hikayesini anlatır. Henüz daha gençlerken, sabah güneşini bir kez daha zirveden izlemek için dağa tırmanmaya karar verirler. 

Shiro, mangasını Earth Star Entertainment'ın Comic Earth Star dergisinde 2011'de yayımladı. Manganın 15. cildi 12 Mart'ta piyasaya sürüldü. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları