Yakusoku no Neverland 2020'de Geri Dönüyor
İlk sezonun son bölümü yeni sezonun önümüzdeki sene geleceğini duyurdu.

Kaiu Shirai ve Posuka Demizu'nun shounen mangası Yakusoku no Neverland'ın tv uyarlamasının devam edeceği duyuruldu. İkinci sezonun 2020'de geleceği açıklandı ancak kesin bir tarih verilmedi.

Birinci sezonun son bölümünün ardından ikinci sezonu duyurmak için birinci sezondan derleme görüntüler içeren bir video yayımladılar.

İlk sezonun konusu;

2045 yılında geçen hikaye, yetim Emma'yı baz alır. Emma ve arkadaşları, yüksek yaşam standartlarına sahip küçük bir yetimhanede yaşayan yetimlerdir. Kurallar sıkı olsa bile, bakıcıları oldukça naziktir. Birbirleriyle hiçbir kan bağları olmamasına rağmen bakıcılarını anne, arkadaşlarını da kardeş gözüyle görürler. Bir aile çatısı altında yaşıyormuş gibi hisseden çocuklar için temel bir kural vardır; yurttan dışarı çıkmaları yasaktır. Bu yasağın arkasındaki çarpıcı gerçeği öğrenen Emma ve arkadaşları acaba ne yapacaktır?

Shirai ve Demizu, 2016 yılının Ağustos ayında Shueisha'nın haftalık Shonen Jump dergisinde mangayı başlattı, ve Shueisha Manga'nın sekizinci derlenmiş cildini 4 Nisan'da gönderdi. Manga Japonya'da 4.2 milyon kopya sattı. 

Manga, Ocak ayında düzenlenen 63. Shogakukan Manga Ödüllerinde En İyi Shounen Manga ödülünü kazandı, Ocak ayında 11. Manga Taisho ödülüne aday gösterildi ve Şubat ayında 22. Tezuka Osamu Kültür Ödülü'ne aday gösterildi.

Manga serisi ayrıca  2018 Takarajimasha Kono Manga ga Sugoi (Bu Manga İnanılmaz!) rehber kitabının Aralık ayında erkek okuyucular için en iyi mangalar listesinde birinci sırada yer aldı.

Kaynak: Crunchyroll

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları