Watashi Nouryoku wa Heikinchi Dette İta Yone Animeye Uyarlanıyor
Fantazi romanı Watashi Nouryoku wa Heikinchi Dette İta Yone, tv anime serisine uyarlanacak. Keyifli okumalar.

 Earth Star Novel'in resmi web sitesi,  fantazi romanı Watashi Nouryouku wa Heikikchi dette Itta Yone  'nin 27 Şubatta animeye uyarlanacağını duyurdu.  Animeye ait personeller ve karakter seslendirenleri sonraki zamanda daha ayrıntılı bir şekilde yayınlanacaktır.

Roman ilk başta Ocak 2016'da bir kullanıcı tarafından üretilen yeni bir web sitesinde yayınlandı. Daha sonra ilk cild o yılın mayıs ayında yayınlandı.Romanın son 7. cildi 15 Mart 2018'de yayınlanacak.

Neko Mint'in çizdiği manga uyarlamasında da halihazırda iki cilt var.


Konu:

Adele von Ascham ne zaman 10 yaşındaki hatıralarına dönse korkunç bir baş ağrısı çekiyor. Anılarında Kurihara Misato adlı on sekiz yaşında bir Japon kızı olarak önceki hayatını hatırlıyor. Ve bu hayatı aniden değişiyor. Ancak, küçük bir kıza yardım etmeye çalışırken ölüyor ve tanrı ile tanışıyor. 

Bu tanışma sırasında tek bir istekte bulundu ve bir sonraki hayatında ortalama yetenekler istedi. Ama birkaç şey -özellikle dilekleri- git gide planladığı gibi gitmemeye başladı...


Kaynak: http://www.crunchyroll.com/anime-news/2018/02/26/funas-fantasy-light-novel-watashi-nouryoku-wa-heikinchi-dette-ittayone-gets-anime-adaptation

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları