Urusei Yatsura'ya Yeni Anime Geliyor
Fuji TV, seriye 2022'de yeni bir anime geleceğini duyurdu.

Yeni seriye ait görsel, ön gösterim videosu ve anime kadro bilgilerinin olduğu bir web sitesi de açıldı. Yeni anime, serinin içinden seçilen bazı bölümlerin derlemesi şeklinde olacak.

Stüdyo: David Production

Yönetmen: Takahashi Hideya, Kimura Yasuhiro

Karakter Tasarımı: Asono Naoyuki 

Serinin ana karakterlerinden birisi olan Ataru Moyoboshi'yi eski seslendirme sanatçısı Toshio Furukawa yerine Kamiya Hiroshi, Lum'u Hirano Fumi yerine Sumire Uesaka seslendirecek.

Seri, Shogakukan'ın 100. yıl dönümü için yeniden ele alınıyor.

 

Mangakası Takahashi Rumiko olan ve 1978-1987 yılları arasında yayınlanmış olan 34 ciltlik manganın konusu şu şekilde:

Moroboshi Ataru, işe yaramazın birisi ve zamparanın teki olmasına rağmen insanlığın uzaylılarla mücadelesinde dünyayı kurtaracak olan kişidir. Lum ise uzaylı istilasında başı çeken bikinili, güzel bir prensestir. Ataru'nun başarılı olması için tek yapması gereken şey Lum'un boynuzunu ele geçirmektir. Başlangıçta oldukça isteksiz olsa da kız arkadaşı ona evlenme sözü verdiği için bu işe kalkışır. Ancak bir yanlış anlaşılma sonucu Lum da kendisini Ataru ile evli zannetmektedir.

 

Son zamanlarda eski animelerin yeniden yapılacağına ya da devam hikayelerinin geleceğine dair çok haber alıyoruz. Siz Urusei Yatsura gibi kült bir serinin Kamiya Hiroshi'li yeni animesi için neler düşünüyorsunuz?

Kaynak: MAL

Faydalı ve eğlenceli içerik üretmeye çalışan birisi...

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları