Ultraman Animesi Eski Kadrosuyla 2. Sezona Başlıyor
Yönetmenler Kenji Kamiyama & Shinji Aramaki ve yapım stüdyoları Production I.G & Sola Digital Arts seri için geri dönüyor.

Eiichi Shimizu ve Tomohiro Shimoguchi'nin Ultraman mangasının anime uyarlaması için resmi web sitesi yaptığı açıklamada, ikinci sezona yeşil ışık yaktı. Duyuru, ilk olarak Fransa'da 2019 Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali'nde yapıldı. Yönetmenler Kenji Kamiyama ve Shinji Aramaki ile yapım stüdyoları Production I.G ve Sola Digital Arts yeni sezon için geri dönüyorlar.

Netflix, hikayeyi şöyle özetliyor:

Ultraman'ın olaylarından bu yana birkaç yıl geçmiştir, efsanevi “Işık Devi” (巨人 の 巨人 Hikari no Kyojin) artık bir hatıra olmuştur ve Dünya'yı istila eden birçok dev uzaylıyla savaştıktan sonra eve döndüğüne inanılmaktadır. Shin Hayata'nın oğlu Shinjiro garip bir yeteneğe sahip gibi görünüyor ve bu yetenek, babasının Ultraman olmasından kaynaklanıyor. Shinjiro'nun yeni Ultraman olarak Dünya'yı işgalci uzaylılardan koruması gerekmektedir.

Ryohei Kimura, ilk sezonda ana karakter Shinjiro Hayata'yı seslendirmişti.Ana kadroda diğer oyunculardan Dan Moroboshi rolünde Takuya Eguchi, Seiji Hokuto rolünde Megumi Han,  Shin Hayata rolünde Hideyuki Tanaka bulunuyordu.

Image

Diğer oyuncular:

  • Rena Sayama rolünde Sumire Morohoshi
  • Mitsuhiro Ide rolünde  Ken Uo
  • Edo rolünde Shigeru Ushiyama
  •  Jack rolünde Ryota Takeuchi
  • Yosuke Endo rolünde Eiji Hanawa 
  • Kurata rolünde Hirokazu Sekido 
  • Adad rolünde Kenjiro Tsuda
  • Shiraishi rolünde Minoru Shiraishi 
  • Bemlar rolünde Kaiji Soze 

Hareket oyuncuları(motion capture):

Shinjiro Hayata rolünde Katsuyuki Yamazaki
Dan Moroboshi rolünde Shinji Kasahara
Rena Sayama ve Seiji Hokuto rolünde Haruka Shibai
Shin Hayata ve Edo rolünde Teruaki Ogawa
Mitsuhiro Ide ve Bemlar rolünde Kaiji Soze

Kenji Kamiyama (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East, Napping Princess) ve Shinji Aramaki (Appleseed, Harlock: Space Pirate, Starship Troopers: Traitor of Mars) ilk sezonda animenin yönetmenliğini yaptı. Production I.G (Ghost in the Shell: Stand Alone Complex, Eden of the East, Napping Princess) ve Sola Digital Arts (Appleseed Alpha, Starship Troopers: Invasion, Starship Troopers: Traitor of Mars), animeyi 3D CG olarak ürettiler.

Nobuko Toda ve Kazuma Jinnouchi müzikleri bestelediler. OLDCODEX, anime tema şarkısı  “Sight Over The Battle” adlı şarkını seslendirdiler.

İlk sezon 1 Nisan’da Netflix’te dünya çapında prömiyer yaptı.

The Linebarrels of Iron ekibi, 2011'de Monthly Hero dergisinde Tsuburaya Production'ın en ünlü live-action özel-efekt kahramanına dayanan serisini başlattı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları