Ufotable, Kimetsu no Yaiba Anime Uyarlamasının Yapımını Üstleniyor
Koyoharu Gotouge’nin Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'sı Ufotable tarafından animeleştiriliyor.

Haftalık Shonen Jump'ın Haziran sayısında, 2016 yılında başlayan ve diğer Shonen Jump içeriklerinden farklı olarak daha karanlık ve dümdüz eden hikayesiyle okur anketlerinden başarıyla sıyrılan ama yine de derginin standartlarının biraz altında kalan Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba'nın anime olacağı duyuruldu. Daha karanlık teması ve sanat anlayışıyla 80-90 mangalarıyla karşılaştırıldığında büyük övgü topladı. 

Image

Seri, Tanjiro ve onun kızkardeşi Nezuko'yu anlatır. Kömür satışından sonra eve dönen Tanjiro ailesinin katledildiğini ve geriye sadece kızkardeşinin - ki, artık bir şeytana dönüşmüştür- kaldığını görür. İblis avcısı Tomioka, Nezuko'yu öldürmeye gelir ve iki korumayı karşısında gören Nezuko oldukça şaşırır. Nezuko'nun insani bir duyguya sahip olması Tanjiro'ya tuhaf gelir ve bundan sebep kızkardeşine insanlığını yeniden kazanabilmesi için yardımcı olmaya karar verir.  

Anime yapımın tarihi, yapım kadrosu gibi konular hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor. Bilgiler geldikçe sizleri güncelleyeceğiz. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları