TV Anime Kemono Friends'in 2. Sezonu Geliyor
Canlı konser etkinliği olan "Kemono Friends Live ~ PPP Live ~" sırasında, TV anime Kemono Friends 2'nin geleceği doğruladı.

Ek olarak, kadro Kemono Friends'in yeni üyeleri için seçmeler düzenlemektedir. Seçmeler, 16 ve 20 yaş arasındaki "zihinsel ve fiziksel olarak sağlıklı" tüm kadın adaylarına açıktır. Önceki deneyimlerine bakılmaksızın, başvuru yapanların bir grup veya ajans ile ilişkisi bulunmadıkça katılmaları uygun görülmektedir. Başvuru için son tarih 10 Eylül'dür.

Nexon'un orijinal Kemono Friends uygulaması, 2016 yılının başlarında piyasaya sürülmüştür ve bu yılın Aralık ayında, Kemono Friends animesi bile yayınlanmadan hizmete girmiştir. 12 bölümlük TV anime Ocak 2017'de TV Tokyo ve TV Osaka'da prömiyer yapmıştır ve Mart 2017'de anime sona ermiştir. Crunchyroll yayınladığı gibi seriyi yayınlamıştır.


İkinci sezon aslında daha önce planlanmıştı ancak henüz TV amesi için bir onay verilmemişti. Çünkü o zaman, ilk sezonun yönetmeni TATSUKI ve anime stüdyosu Yaoyorozu projeye dahil olmak istememişti.

Anime ayrıca akıllı telefon uygulamalarına ve çeşitli sahne oyunlarına da ilham kaynağı olmuştur. Video oyunu geliştirme şirketi olan Jupiter Pazar günü yaptığı açıklamada, animenin Jupiter'in Picross serisi adı altında bir Kemono Friends Picross oyununun geleceğini duyurdu. Oyun bu sonbaharda sadece 1.080 Yen (yaklaşık 9,75$) karşılığında dijital olarak piyasaya sürelecektir.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları