TV Anime Ensemble Stars İçin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Bugünkü The Ensemble Stars! Starry Stage 2nd ~Nippon Budōkan~ konser etkinliği sırasında, Happy Elements' Ensemble Stars adlı akıllı telefon oyunu serisinin TV anime uyarlaması için ilk tanıtım videosu yayınlandı.

Daha önce de duyurulduğu gibi, studio David Production (JoJo's Bizarre Adventure) animenin prodüksiyonundan ve oyunun orijinal senaryo yazarı Akira (Sasami-san@Ganbaranai), anime serisinin senaryolarından sorumludur. Satoru Kuwabara (Arte Refact) müzik prodüksiyonundan sorumlu ve Tatsuya Katō (APDREAM, Free! - Iwatobi Swim Club, Food Wars! Shokugeki no Soma, Fate/kaleid liner Prisma Illya) müziği bestelemektedir. Oyundaki oyuncu kadrosu anime için geri dönmektedir.

Happy Elements, 2015 yılında anime uyarlamasını onaylamış ve GENCO ve Happy Elements, 2017 yılında piyasaya sürülmesini planlamıştı. Ancak, GENCO ve Happy Elements, Şubat 2017'de "çeşitli nedenlerden dolayı" planlanan uyarlamanın ertelendiğini açıklamıştı. Şu an ise GENCO animenin kadrosuna David Production ile kaydedilmemiştir.

1. PV:

Anime, bu Temmuz ayında prömiyer yapacaktır.

ÖZET

"Idol-eğitimi oyunu", özel erkek idollerin-eğitimi okulunda, şov dünyası için birçok harika yeteneğin ortaya çıktığı bir yerde geçmektedir. Kahramanımız, okulunun özel durumdan dolayı bu okula transfer olan ve okulun yönetmenlik bölümüne giren tek kız öğrencidir. Oyun, sekiz farklı idol birimine ve 30'dan fazla erkek ses aktörüne sahiptir.

Oyunun, dördüncü müzikal uyarlaması geçtiğimiz yılın 19-21 Ocak tarihleri arasında Osaka'da, 25 Ocak-5 Şubat tarihleri arasında Tokyo'da gerçekleşmiştir. Haziran 2016'da çıkış yapan ilk sahne oyununun ardından Ekim 2016'da PlayStation VR için VR yazılımını almıştır.

Oyun ayrıca bir manga, roman ve CD'ye de sahiptir. Ensemble Stars!! başlığı altında 2019'un ikinci yarısında yeni bir “ritim“ oyunu piyasaya sürülecektir. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları